KOJA TE SLIKA ZOVE SEBI: Odaberi JEDNU i saznaj važnu ŽIVOTNU PORUKU

KOJA TE SLIKA ZOVE SEBI: Odaberi JEDNU i saznaj važnu ŽIVOTNU PORUKU

27. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Suočimo se s tim, svi imamo situacije u našim životima koje nas dovode do stresa i vjerojatno ćemo, bez obzira što radimo, uvijek imati nešto što će nas izazvati u bilo kojem trenutku. Što možemo učiniti kada su u pitanju životni izazovi?

Postoje određene aktivnosti koje će nam pomoći da se uzemljimo, centriramo i da ne izgubimo kontrolu nad našim emocijama i mislima. Kada smo tjeskobni i nalazimo se u stresnim situacijama,  smanjena nam je sposobnost da riješimo problem i idemo s tokom.

Izazovi nam dolaze kako bi nam pomogli da rastemo i ispod svakog izazova je svjetlo koje čeka da nam se objavi.

Odaberite jednu kartu kako biste saznali koja će vam aktivnost pomoći tijekom stresnih vremena.

 

 

1. Provedite vrijeme u prirodi

Vrijeme provedeno u spajanju s Majkom Zemljom je prirodni ublaživač stresa. Bilo da idete u šetnju po suncu, snijegu, kiši ili čak samo sjedite u parku, automatski se odvajate od užurbanosti i vreve života.

 

Prirodni elementi odmah nam pomažu da se vratimo na osnove, te da se usredotočimo i uzemljimo, piše Spirtual posts. Vrijeme provedeno s Majkom Prirodom je ono što vaša duša treba ovih dana kako bi se bolje nosila sa stresom.

 

2. Kreativnost

Ponekad preusmjeravamo naš fokus od onoga što nas izaziva pomoću naših umjetničkih / kreativnih darova kroz aktivnosti poput: plesanja, pisanja, slikanja, pjevanja, vrtlarenja ili sviranja glazbenog instrumenta i to otvara prostor za rješavanje stresnih situacija u našem životu.

 

Mnogi ljudi odmah prelaze u meditativno stanje dok sudjeluju u kreativnim aktivnostima. Ne postižu svi jasnoću kroz mirnu meditaciju, jer su kreativne aktivnosti njihova meditacija.

Vrijeme je da posvetite vrijeme svom kreativnom samostalnom radu i da se bavite aktivnostima koje volite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2