LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR PREDVIĐA: Lava će posetiti PROŠLOST, Škorpiju će neko OBORITI S NOGU, Ovnu će se SVET OKRENUTI za 360 stepeni…

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Blizance očekuje nova ljubav na poslu, a Jarac treba da bude vrlo oprezan! Šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop za ljubav u decembru 2018. godine…

 

OVAN

Tokom decembra 2018. godine život Ovnova se ponovno zagreva. Napetost se smanjuje što se više bliže praznici. Partner će iskazivati nezadovoljstvo u prvim danima decembra. Želeće više pažnje i zajedničkih trenutaka. Zajednička sredstva i novac biće osetljiva tema. Voljena osoba želeće više da troši, pa se nećete sa tim složiti. Ovnovi koji su tek ušli u vezu ili su u vezi na daljinu, odjednom bi mogli doživeti buđenje, nakon što su uložili sve svoje nade i veru u ljubav sa tom osobom. Nemojte da se bojite, praznike nećete provesti sami.


Venera, planeta koja vlada vezama Ovna, prolazi kroz 8. kuću Ovna (kuću intimnosti) i obećava strasti, neočekivane avanture i privlačnost (baš onako kako volite). Bićete romantični i tajnoviti, a zvezde će dati zdrav smisao za šalu. Bićete neodoljivi! Privlačite pažnju potencijalnih partnera, čak iako vam to ne bude namera. Ako je tako, budite iskreni i recite svoje namere. Nemojte nikome davati lažne nade. Poslednja nedelja u mesecu posvećena je starijim parovima koji mogu poboljšati tada svoj odnos. Tada ćete lakše odrediti zajednički smer i odrediti dalje planove, a to vas može samo još više zbližiti.

 

 

BIK

Ljubavni život će se poboljšati, posebno nakon 6. decembra 2018. Onda se Merkur kreće direktno. Merkur vlada ljubavnom kućom Bika, a 13. decembra prolazi kroz kuću partnerstva i intimnosti. Bikovi koji su imali komplikovan odnos ispunjen lažima i nestabilnošću sada će jasno videti celu sliku i doneti najbolju odluku za sebe. Bikovi koji traže savršenog ili savršenu za sebe biće prijatno iznenađeni. Neki će ući u odnos koji će obećavati. U poslednjoj dekadi meseca, budite oprezniji jer biste mogli da ugrozite prijateljski odnos.

Povezaće se osećanja i očekivanja, a vaša ranjivost može biti iskorišćena. Napravite korak nazad i usmerite jasniji pogled na situaciju i shvatićete da ne želite dopustiti nekome ko ne zna šta hoće da vas iskorišćava. Ako ste u braku, posesivnost vas može samo udaljiti. Ako ne želite menjati stvari nikada, dosada i protesti zameniće radosne trenutke. Uprkos svemu tome, decembar je povoljan mesec za parove. Ponovo ćete otkriti strast i upotpunjavati se, što će popraviti stvari dugoročno.

 

 

BLIZANCI

Tokom decembra 2018. godine ništa neće biti nemoguće u ljubavnom životu Blizanaca. Razmišljaćete o ulasku u brak, pa je prosidba moguća tokom decembra. Bajkovito raspoloženje tokom zime prikladno je za tako nešto. Nakon 6. decembra stvoriće se prave okolnosti za razjašnjavanje nekih stvari u ljubavnom životu. Budući da Merkur kreće direktnim hodom, stvari ćete videti jasnije.

 

Voljena osoba možda neće videti istinu kako je vi vidite. Potrudite se pojasniti svoje gledište, ali nemojte nametati svoje stavove. Napetost neće potrajati, u zadnjoj dekadi će se vaše želje i ideje inhronizovati i praznike ćete provesti srećno. Ako niste u vezi, u uobičajenim svakodnevnim okolnostima mogli biste upoznati nekoga, zaista neočekivano. Na primer, to se može dogoditi u kupovini, susret i pogled koji će probuditi takvu strast za koju možda mislite da je odavno prošla. Idealne okolnosti mogu se stvoriti i na zabavi koju organizuje firma za koju radite. Sledite svoju intuiciju. Možda ćete osobu sa kojom radite videti u drugačijem svetlu – u jako romantičnom!

 

 

RAK

Uživaćete u harmoničnom ljubavnom životu tokom decembra 2018. godine, posebno u drugom delu meseca. Zvezde omogućavaju povoljan tok komunikacije, što može probuditi želju za većim povezivanjem i poboljšanjem odnosa u vezi ili braku. Nakon 6. decembra 2018. godine, kada Merkur, planeta komunikacije, kreće direktnim hodom kroz kuću ljubavi i flerta Raka, neke tajne i neprijatnosti mogu isplivati na površinu. S druge strane, okolnosti su povoljne za to da se prošlost i bolna iskustva ostave iza. Nemojte se previše nadati, posebno ako ste u vezi na daljinu.

 

Šta krijete u svom nežnom srcu

Mnogi Rakovi sanjaće o braku u ovom periodu, iako su ˝ljubav svog života˝ videli samo on line. Drugi deo meseca donosi realnost i za one koji su u braku i za one koji su tek ušli u vezu ili traže ljubav svog života. Rakovi koji su u braku mogu učvrstiti brak i ponovno osvojiti srce voljene osobe romantičnim gestovima i aktivnijim društvenim životom. Praznici se približavaju, ali ne žurite sa pripremama zabave kod kuće. Budite društveniji, iznenadite voljenu osobu, ako ne zajedničkim putovanjem, izvedite je u restoran ili slično. Rakovi koji nisu u vezi uživaće u igrama zavođenja, osvajanja, strasti, ali na zreliji način nego pre. Ovog puta nećete skakati pred rudu!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3