Vaga između DVE vatre, Bik u OPASNOJ ljubavnoj šemi, Škorpiju i Lava očekuje DOBITAK… Evo šta vas očekuje sledeće nedelje!

Vaga između DVE vatre, Bik u OPASNOJ ljubavnoj šemi, Škorpiju i Lava očekuje DOBITAK… Evo šta vas očekuje sledeće nedelje!

30. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN  POSAO – Ovo je period koji vam donosi određene izazove. Mogući su problemi sa šefom i kolegama. Zapetljaćete se u laži zbog grešaka koje ste pravili. Prijaće vam samostalan rad jer vam fali koncentracije.

 

NOVAC – Troškovi kojima se niste nadali.

 

LJUBAV – Period nije dobar ni kada je ljubav u pitanju. Partner vam sugeriše da se promenite i pokrenete, ali vi kao da se nalazite u  zimskom snu. Ništa vas ne zanima. Slobodni Ovnovi, kada je u pitanju osoba iz daleka, donosite pogrešan sud o toj osobi jer se nadate nečemu što ne postoji.

 

ZDRAVLJE – Ne osećate se najbolje. Skloni ste virusnim infekcijama. Prehlada sa temperaturom.

 

 

BIK     POSAO – Neće vam se dopasti najavljene promene na poslu ali ne možete ih ni sprečiti. Kada biste pronašli pomoć kroz saradnju sa još jednom osobom, mnogo biste odmogli sebi.

 

NOVAC – Dobitak je moguć preko partnera, ali vam ponos ne da da računate na to.

 

LJUBAV – Venera na vrhu vašeg 7. Polja donosi mogućnost da još jednom pružite šansu voljenoj osobi pogotovu ako se u zadnje vreme više u svađi nego u dobrim odnosima. Moguće je krenuti iz početka. Slobodni Bikovi, može vam se dopasti zauzeta osoba koja se predstavlja da je pred razvodom ili se razvodi. Niste naivni, zar ne?

 

ZDRAVLJE – Nervoza.

 

 

BLIZANCI   POSAO – Sjajan je period za uspostavljanje saradnje sa još jednom osobom. Ako vam neko predloži zajednički posao, pristanite! Širenje poslovnog uticaja.

 

NOVAC – Dobici preko partnera ili osobe iz inostranstva.

 

LJUBAV – Partner za vas dvoje ima grandiozne planove. Nemojte ga sputavati jer je ovo njegova godina a ako neko ima sreće ,to je on. Slobodni Blizanci, šarmirate svoje okruženje na svakom koraku. Niste fokusirani samo na jednu osobu, a što se više krećete, veće su šanse da sretnete osobu koja vam odgovara ili sa kojom možete ostvariti neku vrstu avanture.

 

ZDRAVLJE – Za sada je dobro, ali postoji mogućnost vraćanja starog zdrastvenog problema.

 

 

RAK    POSAO – Nalazite se u sjajnom poslovnom periodu kada će vam na poslu biti zanimlijvo, a kolege sa kojima radite predusretljivi. Moguć je poslovni napredak ili za one nezaposlene, pronalaženje odgovarajućeg posla.

 

NOVAC – Imate podršku drage osobe.

 

LJUBAV – Venera u polju ljubavi govori koliko se trudite oko voljenog bića a koliko sve to ostaje nezapaženo. Nemojte se upoređivati sa prijateljima jer niste u njihovoj situaciji. Slobodni Rakovi, jedna osoba će vam izjaviti ljubav a vi ćete ostati zatečeni jer se niste to nadali od nje.

 

ZDRAVLJE – Popravlja se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3