DO KRAJA NEDELJE: Devici i Ovnu stiže NOVAC, Bika očekuju zanimljiva ljubavna UZBUĐENJA, a Vodoliju romantično PUTOVANJE

DO KRAJA NEDELJE: Devici i Ovnu stiže NOVAC, Bika očekuju zanimljiva ljubavna UZBUĐENJA, a Vodoliju romantično PUTOVANJE

3. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop – ovo je sedmica pozitivnih transformacija i dobrih odluka, a proverite da li vaš znak očekuju radosni trenuci na polju ljubavi i posla…

 

OVAN

Posao Tokom ove nedelje uspostavljate kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa saradnicima. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da očekujete priliv novca, a umetnici i sportisti promene na poslu ili napredovanje u karijeri.

 

Ljubav Pozicija Venere, planete ljubavi i vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, pod uticajem retrogradnog Urana iz vašeg znaka, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Aspekti vašeg vladaoca Marsa najavljuju susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima.

 

Zdravlje Čuvajte se povreda.

 

 

BIK
Posao
 U prvoj polovini perioda, možete da očekujete novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, donosi vam kontakte sa potencijalnim partnerima, naročito ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa. U drugoj polovini nedelje izbegavajte nepotrebne troškove.

 

Ljubav Aspekti Marsa, planete erotike, u prvoj polovini perioda, nagoveštavaju uzbuđenja na emotivnom planu. Klonite se rasprava sa partnerom ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Slobodnim Bikovima, krajem nedelje, može da se dopadne Vaga. Škorpija misli na vas, a Devica vam šalje SMS.

 

Zdravlje Konzumirajte biljne čajeve.

 

 

BLIZANCI

Posao Bilo bi dobro da već početkom nedelje poslušate savet Bika ili Jarca. Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 5. decembra, upozorava da izbegavate rasprave sa mlađim kolegama, kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Dogovor sa strancima, krajem perioda, povoljno utiče na finansijsku situaciju.

 

Ljubav Početkom nedelje možete da odete na zajednički put sa partnerom. Dame rođene u poslednjoj dekadi, posle 5. decembra očekuje susret sa osobom od koje ih deli veća razlika u godinama. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, možete da upoznate nekoga ko neće biti iskren prema vama.

 

Zdravlje Pazite se povreda u kući.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3