DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

4. prosinca 2018. 0 By Admin 1

RAK

Pred vama je mnogo posla, a tako malo vremena. Najlakše se snalazite kada je reč o finansijama i planiranju budžeta, bilo porodičnog, bilo poslovnog. Očekuje vas dosta rada za računarom, pa se naoružajte strpljenjem. Poseta prijatelja koga dugo niste videli mogla bi da vam poremeti planove. Pokušajte da susret ostavite za neki drugi dan.

LAV

Doći ćete do nekih informacija koje će vas mnogo iznenaditi, a verovatno i uznemiriti. Poželećete da ih istog momenta podelite sa drugima, ali je od naročite važnosti da o tome nikome ne govorite. Jedna ženska osoba iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja ima manjih zdravstvenih problema koje najverovatnije preuveličava. Naoružajte se strpljenjem.

DEVICA

Danas ćete, posle dužeg vremena, konačno biti u prilici da negde otputujete. Pre samog putovanja, bićete u raznim dilemama; da li uopšte ići ili ne, koje su prednosti, a koje mane i slično. Umesto da se fokusirate na uživanje koje je pred vama, vi brinete oko nepotrebnih stvari. Romantika i stvari koje se tiču ljubavi danas u drugom planu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4