DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

DNEVNI HOROSKOP za 5. decembar: Blizanci imaju razlog za sreću, Devica na putu, Lava će jedna vest šokirati…

4. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ne nedostaje vam optimizma i to primećuju svi u vašoj okolini. Ako ste od skoro uplovili u jedan romantičan odnos, on je verovatno glavni razlog takvom ponašanju. Danas biste mogli da u pravom smislu iskusite šta znači kada se neko ne opterećuje sutrašnjicom. Naučite da uživate u momentima i budite svesni da oni zapavo i jesu najbolji recept za dugoročnu sreću.

VODOLIJA

Danas ćete najviše razmišljati o novcu i na šta da ga potrošite. Mnogo vremena ćete provesti sa papirom i olovkom praveći spiskove i pokušavajući da odredite prioritete. Neke razmirice sa starim poznanikom vam se ponovo vraćaju u život. Pokušajte da ne izgubite strpljenje i ako ne želite više kontakt sa njim, to mu jasno stavite do znanja.

RIBE

Izvesni uspesi iz prošlosti vas i danas čine poprilično zadovoljnim i omogućavaju vam da naročito danas živite na račun stare slave. Iskoristite ovaj dan da se, prvenstveno, dobro odmorite. Takođe, posvetite se i vašim prijateljima. Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Budite spremni da se sa njima efikasno suočite.

Stranice: 1 2 3 4