DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. decembar: Blizanci nezaustavljivi, Lav zaljubljen do ušiju, Škorpija bira novi početak, pred Vodolijom vatrena avantura..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. decembar: Blizanci nezaustavljivi, Lav zaljubljen do ušiju, Škorpija bira novi početak, pred Vodolijom vatrena avantura..

5. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Vi ste uglavnom pristalica suptilnog prilaska i teško prihvatate glasne i razmetljive ljude. Neko vama blizak bi danas mogao biti veoma zahtevan i naporan, pa ćete doći u situaciju da ga izbegavate. To nije dobro rešenje. Bolje ustanite i otvoreno recite šta da vam to smeta.

 

Nema potrebe da trpite ekstremne i neprijatne ljude ukoliko vam to ne prija.

Bik

Kretanje planeta vam daje energiju i snagu da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve. Vaš ljubavni život posle ovog dana, mogao bi da nikada više ne bude isti. Prepreke koje su vam delovale nesavladivo, danas bi napokon mogle da dobiju način da se reše.

 

Šta god da je u pitanju, nemojte osećati svoju grižu savesti.

 

 

Blizanci

Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspeva da upravlja vama. Verovatno su u pitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena.

 

Budite slobodni da svoje emocije podelite sa partnerom.

 

 

Rak

Danas je položaj nebeskih tela takav, da ćete požleti da napravite promene u trenutnoj vezi. Pitaćete se kako ste uopšte do sada trpeli sve. Ali nemojte preterivati. Danas ste samo posebno osetljivi i sve vam smeta. Nemojte donositi nikakve nagle odluke. Vaš partner je isti kao inače.

 

Problem je u vama. Sutra će sve izgledati drugačije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3