Horoskop od januara do decembra 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI- Evo kad treba da se PAZITE a kad vas očekuje SREĆA

Horoskop od januara do decembra 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI- Evo kad treba da se PAZITE a kad vas očekuje SREĆA

6. prosinca 2018. 0 By Admin 1

 

Bik Januar 2019: Početkom meseca očekuju vas neki nepredviđeni troškovi. S obzirom na vaš stav prema novcu, to će vam vrlo teško pasti, ali ipak možete da se utešite, jer ove finansijske nevolje ne znače da ćete cele godine imati problema sa parama. Očekuje vas stabilizacija i uobičajeni ritam prihoda i rashoda.

 

Bik Februar 2019: Bikovi okovani lancima bračne sreće biće ovog meseca verni i korektni prema svom partneru. No, devojke i momci imaće izvanredne prilike za nove avanture. To neće biti počeci novih ljubavi, već upravo ono što je i rečeno – avanture i ljubavni izleti.

 

Bik Mart 2019: Razmišljaćete kako nekim vanrednim ili dopšunskim poslom da popravite svoju finansijsku situaciju, koja, uzgred rečeno, nije ozbiljno ugrožena. Vi ste pregalac samo kad se zaista nađete u problemu. Pošto trenutni problem nije ozbiljan, pitanje je da li ćete se potruditi više nego što morate.

 

Bik April 2019: Ukoliko ste rođeni u aprilu, osoba do koje vam je stalo ulepšaće vam rođendan simpatičnim i pomalo neobičnim poklonom. Bikovi rođeni u maju imaće prilike da sklope nova poznanstva od kojih neka imaju šanse da prerastu u ozbiljniju vezu.

Bik Maj 2019: Ceo ovaj mesec biće obeležen lepim doživljajima u vezi sa umetnošću prema kojoj imate poseban afinitet, bez obzira da li se tom umetnošću bavite ili ste samo ljubitelj.

 

Bik Jun 2019: Dani će vam biti ispunjeni ljubavlju. Bikovi koji nisu bili zaljubljeni sada će imati priliku da nekome poklone svoje srce, a oni koji već vole doživljavaće staru ljubav novim intenzitetom. Na pomolu su nove veze, novi doživljaji i nova ushićenja.

 

Bik Juli 2019: Posle meseca ispunjenog ljubavlju sledi period ljubomore, a to osećanje, kao što ste već iskusili, nije strano Bikovima. Ali vaš partner nije ništa zgrešio, to jest, vaši zaključci nisu tačni. Više su plod suviše oprezne mašte i zato su daleko od istine.

 

Bik Avgust 2019: Ukazaće vam se prilika za dodatnu zaradu, pa je iskoristite. Gledajte samo da taj dodatno zarađeni novac ne potrošite odmah na nešto što vam uopšte ne treba.

Bik Septembar 2019: Neobično za vas, početkom ovog meseca zahuktaće se vaš radni elan. Sve ono što vam je u letnjim mesecima bilo teško, sada ćete obaviti lako i bez problema.

Bik Oktobar 2019: Ovog meseca nastupa period opuštanja, a to je pravo vreme za vas. To je upravo ono što najviše cenite – miran i komotan život bez trzavica koje donose svakodnevica i neuviđavna okolina.

 

Bik Novembar 2019: Hteli ne hteli, moraćete da zapnete ne biste li se nekako isčupali iz finansijskih teškoća u koje ćete upasti prvom polovinom meseca. No spas će se ukazati u vidu službenog puta na kome ćete moći da obavite neke lične isplative poslove.

 

Bik Decembar 2019: Poslovi kojih je u poslednje vreme sve više, polako vas odvlače od obaveza u privatnom životu. Morate se potruditi da nekako rasporedite svoje snage, inače će se negde pojaviti pukotine, ili u poslu ili u privatnom životu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3