Horoskop od januara do decembra 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI- Evo kad treba da se PAZITE a kad vas očekuje SREĆA

Horoskop od januara do decembra 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI- Evo kad treba da se PAZITE a kad vas očekuje SREĆA

6. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Blizanci Januar 2019: Nova godina vam donosi nove poslovne kontakte i nove nemire. I jedno i drugo su odlika Blizanaca. Vi ste to naučili i ničemu se ne čudite.

 

Blizanci Februar 2019: Koliko god se vaši unutrašnji nemiri povoljno odražavaju na posao, toliko nepovoljno utiču na partnera ili na porodicu. Imaćete dosta muke da izgladite neki nesporazum između vas i osobe koju volite. Pomoći će vam urođeni besednički dar kombinovan sa korektnom dozom lukavosti.

 

Blizanci Mart 2019: S martom dolazi vreme pogodno za odluke. Posle neodlučnosti koja vas je zahvatila krajem prošlog meseca, sada ćete moći da s konstruktivno opredelite za predstojeće zamahe.

Blizanci April 2019: Dugo ćete se dvoumiti da li da potpišete jedan ugovor kojim sebi treba da natovarite obaveze na vrat. Posao je primamljiv, ali vi niste sigurni hoćete li uspeti da ga dosledno izgurate do kraja.

Blizanci Maj 2019: U radnoj sredini imaćete prilike da iskažete svoje umeće. Vaši saveti biće dragocena pomoć drugima u obavljanju jednog obimnog zadatka.

 

Blizanci Jun 2019: Konačno ste doneli odluku. Znate šta ćete sa sobom i sa usavršavanjem. U svakom slučaju, vaši ciljevi su veliki. Idite odlučno ka njima.

 

Blizanci Juli 2019: Zaljubljeni će proživljavati svoje najlepše trenutke. Blizanci koji su u braku uneće u svoj odnos nove emotivne naboje. Moguća su kidanja starih, loših veza i uspostavljanja novih, boljih i lepših.

 

Blizanci Avgust 2019: Ako godišnji odmor niste proveli kako ste želeli, sada je prilika da se opustite i odmorite od svakodnevnih obaveza. Ovaj mesec neće vam doneti ništa novo, sve staze će biti uhodane, unapred poznate i ne naročito zanimljive.

 

Blizanci Septembar 2019: Prvi sveži dani izvući će vas iz učmalosti. Na samom početku meseca ispoljiće se vaš dar za trgovinu. Ako se trgovinom bavite profesionalno ostvarićete zavidne uspehe, a ako ste u nekoj drugoj struci, imaćete prilike za uspešne samostalne transakcije.

Blizanci Oktobar 2019: Blizanci koji nisu u braku doživeće bezazleni flert sa nepredvidivim ishodom. Ovo poznanstvo u početku ni po čemu neće biti značajno, ali će ubrzo prerasti u ozbiljnu vezu koja se čak može savršiti pred matičarem.

 

Blizanci Novembar 2019: Moći ćete da angažujete sav svoj energetski potencijal i ponovo ćete uspeti da realizujete neke poslove ili radne zadatke. Finansijska situacija će se vidno popraviti.

Blizanci Decembar 2019: Osetićete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti sa ljudima. Biće zabave i razonode.

Stranice: 1 2 3