DNEVNI HOROSKOP za 8. decembar: Škorpija donosi važnu odluku, Ribe privlači jedan Lav, Biku stiže poziv iz prošlosti…

DNEVNI HOROSKOP za 8. decembar: Škorpija donosi važnu odluku, Ribe privlači jedan Lav, Biku stiže poziv iz prošlosti…

7. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Dobar i uspešan dan vam želimo.

Danas nas očekuje jedan miran dan, dan tokom koga nećete napraviti nešto veliko na polju karijere i posla, pa možete da se posvetite svakodnevnim obavezama, završite sve one stvari koje su vam se nagomilale i da se posvetite ljubavi i uživanju. Odličan je period za izlaske, druženje, ali i za otvorene razgovore o svim pitanjima koje sa partnerom imate, a čekali ste pravi trenutak da ih postavite. Moguće su i kratkotrajne krize tokom dana, ali sve će se brzo rešiti, čak na neke iznenađujuće dobre načine, pa se ne plašite da uđete u bilo koju vrstu konverzacije.

 

Uživajte.

 

ovan

POSAO
Na poslovnom planu stižu nove promene, ali vi pratite samo svoj instinkt. Slušajte samo sebe i ne očekujte podršku od osoba rođenih u znaku Ovna.

 

LJUBAV
Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

bik
POSAO
Previše je prostakluka u vašem radnom okruženju. Potrudite se da izdržite sve to i da budete spremni da okrenete glavu.

 

LJUBAV

Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Ako možete, kulturno zaobiđite to.

 

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

blizanci

POSAO
Velikodušni ste i želite da pomognete kolegama. Ali, ipak ste i pomalo sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vamju vam osobe u znaku Blizanaca.

 

LJUBAV
Slobodni Jarčevi će osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Jarčevi će uživati u toplini doma.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4