JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

8. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Veliki godišnji horoskop za Jarca – astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

 

Jarac – godišnji horoskop 2019. godine – Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen…

Žele ravnopravnost. Verni su i osetljivi. Vole usamljenost i ne umeju da iskažu svoja osećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne ume da iskoristi. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

 

UOPŠTENO

Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto. Ali, pazite da ne potrošite previše za nešto što nije korisno i čuvajte novčanik jer vaširashodi će se verovatno povećati sredinom 2019. godine.

 

Nove visine mogu biti aktuelne za vas, posebno u stvarima vezanim za novac. Pošto je bolje da budete sigurni nego žalosni, proverite sve pre bilo kakvog ulaganja. Kao što znamo, ništa zanimljivo nije jednostrano. Izgleda da ćete biti srećni tokom najvećeg dela godine. Ako imate bilo koji od vaših dugoročnih planova na čekanju, ili razmišljate da inicirate nešto novo, onda zadržite tu pomisao neko vreme, jeraturn i Uran će se sastati u harmoničnom okruženju u drugoj polovini godine koja će verovatno dati divne rezultate u avgustu i septembru. Samo je nebo granica i postoje šanse za vas da postignete nove visine i postavite izuzetne standarde.

 

KARIJERA

Astrologija predviđa da će vaše profesionalno iskustvo cvetati ove godine. Ako imate planove da promenite svoj posao ili ako želite unapređenje na poslu, ovo je povoljno vreme za takve stvari. Jupiter će vam biti naklonjen. Kada planete menjaju svoj položaj u druge oblasti zodijaka, to je znak da radite naporno i ostvarite više dobitaka. Jupiter će ući u Strelca 30. marta a 25. aprila, ući će će u Škorpiju dok će 5. novembra da se vrati u znak Strelca. Postaće retrogradan 10. aprila a direktan 11. avgusta. Saturn će biti retrogradan 30. aprila a direktan 18. septembra. Budite sigurni da ste svesni svih ovih stvari unapred, tako da se možete pripremiti za povoljne dane.

Astrologija vam savetuje da radite izuzetno dobro tokom povoljnih dana, tako da ne morate kukati kada planeta krene retrogradnim hodom. Budite unapred pripremljeni za sve opcije. Često se kaže da je predostrožnost bolja od lečenja. Možete da dobijete unapređenje tokom 2019. godine, koja će vam doneti mnoge skrivene blagoslove za vas. Nakon aprila, dani koji slede će postati pozitivniji za budućnost i napredak u karijeri. Sa manje napora, dobićete više od očekivanog. Čak i ako uložite malo dobićete više od uloženog. Biće dobre šanse za vaš napredak i razvoj u vašoj karijeri. Vaši napori će biti prepoznati na poslu i vaše starije kolege će vas poštovati. Ovo će stvoriti pozitivnu atmosferu u vašem životu i podići će vaš moral i motivaciju. Bićete u centru pažnje tokom ove godine i to će učiniti da se osećate srećnim i zadovoljnijim. Nemojte da vas ovo promeni, nemojte se uobraziti visinama koje postignete.

 

Nastavite dalje kao i dosad i uspeh će vas pratiti. Nemojte dozvoliti da bilo šta ometa vaš put ka uspehu. Opstrukcija će doći, ali morate ih prevladati i prebroditi. Budite veoma oprezni sa svime što radite kada vam Jupiter nije naklonjen. Preduzimajte male korake i ne donosite brzu odluku tokom ovog perioda. Za Jarčeve kažu da su najodlučniji među svim znakovima zodijaka. Ovaj kvalitet će vam doneti prosperitet u 2019. godini i ovo će vam pomoći da ciljate više ciljeve u vašoj karijeri. Uverite se da ostanete fokusirani i posvećeni svom motivu, i to će se odraziti na vašu karijeru.

 

LJUBAV

Godina 2019 će vam dati novi početak ljubavi. Verovatno ćete se zaljubiti, a ako ste već u vezi, možda ćete se osećati kao da dobijate novi poticaj u vašem odnosu. Možete povesti vašeg partnera na putovanje koje može da ojača vašu strast i romantiku. Pobrinite se da razumete potrebe vašeg partnera tokom ovog putovanja. Oboje ćete možda poželeti da idete na neko religiozno putovanje ili hodočašće.

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2