Kratak ljubavni horoskop do 15. decembra 2018. godine: Blizance očekuje tajna ljubav, a Lava veliko iznenađenje!

Kratak ljubavni horoskop do 15. decembra 2018. godine: Blizance očekuje tajna ljubav, a Lava veliko iznenađenje!

8. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ljubavni horoskop otkriva koji znakovi će privući romantičnu sreću, a kojima loša karma uništava ljubavne planove! Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi do 15. decembra…

 

OVAN

Posle dugogodišnjeg maštanja više ne očekujete ljubavnu bajku, ali vam je jako važna prošlost potencijalnog partnera. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to toliko važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći.

 

BIK

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno se stvaraju prilike za druženja. Međutim, vaš aktivan način zavođenja može umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete prizemni i manje zahtevni.

 

BLIZANCI

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Mogu da nastanu problemi zbog loše komunikacije, zato izbegavajte rasprave i posvetite se negovanju ljubavi.

RAK

Biće sve u redu ako pazite koje reči izgovarate i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji, a ozbiljan razgovor odložite za druge dane.

 

LAV

Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih sledite, bez obzira gde vas oni doveli. Ipak, to neće doneti rešenje vaših ljubavnih briga. Pokušajte sve prihvatiti sa mirom.

 

DEVICA

Pred vama su dani koji će vas verovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu sa partnerom osetiti frustraciju. Bićete osetljiviji znatno više nego inače. Izađite, provedite se sa prijateljima, ugodite sebi, a ljubavne brige će se uskoro rešiti.

 

VAGA

Opet ste na istoj talasnoj dužini sa partnerom. Sada možete deliti sve i to na ravnopravan način. U ovom periodu postaćete vrlo emotivni, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nežnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2