Nedeljni horoskop: Bik na PUTU, Blizanci sve stavljaju NA KOCKU, a Vodoliju, Ovna i Strijelca čeka VELIKA SREĆA…

8. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učinit će vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bit ćete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

 

 

KARIJERA: Suradnja s mladim osobama bit će najbolji dio posla ovaj tjedan. Sve ostalo bit će povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspjet ćete postaviti neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrudite se biti jasni i s manje strasti.

 

 

 

Bik 

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobavaznim druženjima uz kavu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

 

 

KARIJERA: Rado biste promijenili svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši, a pratit će ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapat ćete nove poslovne dogovore.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su kraća putovanja.

 

 

 

Blizanci 

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.

 

 

KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i riskirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Poradit ćete na svom stilu. Mijenjate ga.

 

 

Rak 

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bit ćete ugodno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete u potpunosti pokazati ono što osjećate. Bit će to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

 

KARIJERA: U temama povezanim s financijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte disanje za opuštanje.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4