Kad muškarac ISKRENO ZAVOLI: Bik će vas obasipati POKLONIMA, Devica ljubav POKAZUJE SITNICAMA, a Ribe će vam priuštiti NAJLJEPŠU ljubavnu priču..

Kad muškarac ISKRENO ZAVOLI: Bik će vas obasipati POKLONIMA, Devica ljubav POKAZUJE SITNICAMA, a Ribe će vam priuštiti NAJLJEPŠU ljubavnu priču..

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Da li me voli?“ – pitanje koje muči svaku devojku.

 

Horoskop vam otkriva neke detalje koji će vam pomoći da shvatite da je vaš dragi do ušiju zaljubljen u vas! 

 

 

OVAN

Shvatićete da vas Ovan voli kada želi da vas vodi sa sobom u potrazi za avanturom. Pokazuje ljubav kad vas gura da uradite nešto što se nikada niste usudili da uradite. Voli da pokušava da proširi vašu zonu udobnosti.

 

 

BIK

Bik je zaljubljen u vas, kada vam kupuje poklone bez razloga. Želi da znate njegova osećanja, i tako ih pokazuje. Bik voli da poklanja onima koje voli.

 

 

BLIZANCI

Možete biti sigurni da vas Bliznaci vole kada vam daju gotovo svu njihovu pažnju. Blizancima brzo postaje dosadno i brzo menjaju partnere. Kad nađu svoju ljubav, postaju vrlo mirni. Saznaćete da vas vole kada su uvek u vašoj blizini.

 
 

RAK

Rak voli kada se emocionalno otvori prema vama. Videćete ga najranjivijeg i neće pokušati da to sakrije. Reći će vam šta se dešava kada ga pitate. Saznaćete da vas voli u svojim najnežnijim trenucima.

 

 

LAV

Kada vas Lav voli pokazaće vas sa ponosom svojim prijateljima. On želi da mislite da je njegov život ekstravagantan i lep, i učiniće sve da to dokaže. On takođe želi da mislite da je on najbolji u svemu. Kada pokušava da se dokaže svojom snagom, shvatićete da vas voli.

 

 

DEVICA

Teško je znati kada vas Devica voli. Stalno misli o svim detaljima pre nego što nešto lepo kaže. Treba im dugo vremena da kažu da su zaljubljeni, ali to će se manifestovati u malim stvarima mnogo ranije. Saznaćete da vas voli kada se raspituje o tome da li ste sigurno došli kući sa službenog putovanja. Potražite svoju ljubav u jednostavnim stvarima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2