NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. decembra: Bik u začaranom KRUGU LAŽI, Ribama stiže NOVA ljubav, Škorpije u TAJNOJ VEZI

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. decembra: Bik u začaranom KRUGU LAŽI, Ribama stiže NOVA ljubav, Škorpije u TAJNOJ VEZI

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN – Partner će na neki način pokušati da vas uveri u nešto u šta vi nikako ne možete da poverujte. Ostaće nepoverenje među vama. Izbegavajte ljubavne avanture ako ne želite da upadnete u nevolju.

Slobodni Ovnovi, ne poznajete najbolje dragu osobu, a najmanje znate šta ona oseća i prema kome.

 

 

BIK – Očekuju vas tajni noćni kontakti sa mlađom osobom koja vam se dopada. Partner može posumnjati da se nešto dešava i početi da ljubomoriše.

Slobodni Bikovi, moguć je flert sa dve osobe u isto vreme. Jednu osobu lažete vi a druga laže vas.

 

 

BLIZANCI – Svesni ste za simpatiije koje jedna bliska osoba oseća prema vama ali ne želite da ohrabrujete tu osobu i time da ne kvari ono što imate. Susreti sa prijateljima.

Slobodni Blizanci, iznenada možete osetiti bliskost sa jednom osobom koja je u vezi.

 

RAK – Očekuje vas tajna podrška jednog člana porodice koji želi da vam pomogne. Venera u 10 polju donosi vam ispunjenje nekih želja. Ljubav pobeđuje.

Slobodni Rakovi, može vam se dopasti uticajna osoba sa posla i prema njoj početi da osećate nešto ozbiljnije.

 

 

LAV – Tokom vikenda žudećete za uzbuđenjem, druženjem i provodom, ali od ponedeljka za vas počinje jedan mirniji period koji vam donosi romantičnost i posvećenost u emotivnom odnosu.

Slobodni Lavovi, moguća je tajna ljubavna avantura

 

 

DEVICA – Uz partnera vas očekuje niz prijatnih susreta i druženja sa dragim osobama, a priči nikad kraja. U svakom slučaju, period može da donese preporod u emotivnom odnosu i jedno jako lepo iskustvo.

Slobodne Device, potrebno je da se više krećete i posećujete društvene manifestacije jer ćete tako imati prilike da upoznate osobu koja vam može postati draga.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3