VATRENA ZIMA 2019. godine: Ovih 5 znakova očekuju velika ROMANTIČNA IZNENAĐENJA

VATRENA ZIMA 2019. godine: Ovih 5 znakova očekuju velika ROMANTIČNA IZNENAĐENJA

9. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ova zima doneće velike promene kaa je u pitanju ljubav, a evo kojim znakovima će srce biti ispunjeno romantičnom čarolijom sve do proleća 2019. godine!

 

Ljubav je serija odluka koje pravimo svaki dan. U pitanju je proces otkrivanja važnih stvari o sebi, ali i drugima. A potrebno je vremena i strpljenja da se dođe do te tačke. Baš zbog uloženog truda, ovi horoskopski znakovi će imati veliku sreću u ljubavnom životu tokom zime.

 

Bik
Tokom januara i februara, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate će vam dizati moral i redovno će vas podsećati na vaše kreativne resurse i ulogu u životu. Ovo će biti odlično vreme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce. Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas leče i pomažu vašem rastu, to će vam biti bolje ove zimske sezone, posebno u srcu.

 

 

Rak

Pošto se 2018. godina otvorila sa punim mesecom u vašem znaku, godina je već počela da vas vodi na neočekivana putovanja duboko u vašu sopstvenu dušu. Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sebe.

 

Snaga ljubavi i vera u ostvarenje snova

Ovo nije vreme da iskazujete vašu pitomost. Budite jasni u vezi vaših potreba, i gledajte ko će se dovoljno izdignuti da ih ispuni.

 

Lav

Šta želite? Šta zaista želite?

Ovo nije vreme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajan trenutak da dozvolite svom egu da vlada. Snaga je u vašem znaku, kao i ponos, a ove dve stvari mogu da budu vaša najveća snaga, ali i vaša propast.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2