ZAVOĐENJE PREKO PORUKA: Fantastične tehnike dopisivanja na koje SVAKI MUŠKARAC PADA

ZAVOĐENJE PREKO PORUKA: Fantastične tehnike dopisivanja na koje SVAKI MUŠKARAC PADA

10. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Konačno ste došli do njegovog broja i sada satima gledate u ceduljicu sa brojem i razmišljate kako da započnete dopisivanje?

 

 

Pravi početak

Postavite dobro pitanje: Dopisivanje započnite jasnim i kratkim pitanjem, koje će mu pokazati koliko ste zainteresovani za njega, a na koje će moći lako da odgovori. Neka bude nešto specifično i vezano za njega. Bitno je da budete direktni i da ne okolišate.

Budite originalni, jer ćete ga impresionirati ako mu pošaljete neku nesvakidašnju i neobičnu poruku, koja neće sadržati samo Ćao, šta radiš?. Nemojte da se trudite previše i predugo smišljate pitanje. Budite iskreni i duhoviti.

 

Održavajte atmosferu

Stavite mu do znanja da želite da se dopisujete i ostavite stvari tako otvorenim da on može lako da odgovara na poruke i lako nastavlja konverzaciju.

 

Interesujte se za ono što radi i ono što vam je već ispričao, jer ćete tako pokazati da vam je zaista stalo do njega i da slušate ono što vam kaže. Budite duhoviti i zabavni…

 

Flertujte: Ako ste dostigli nivo koji je pogodan za flert, onda bi trebalo da se opustite i upustite u igru rečima i malo bezazlenog flerta. Zadirkujte ga, ali ne previše da se ne bi naljutio

 

Budite interesantne: Ako želite da ostane zainteresovan, morate da budete interesantne. Pokažite mu da ste devojka sa brojnim hobijima, prijateljima i da imate bogat društveno-socijalni život. Ako oseti da ste proveli cleo popodne samo čekajući da vam odgovori na poruku, ubrzo će se povući I iizgubiti interesovanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2