Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za 2019. GODINU: Samo ćemo reći – ako ste OVAJ ZNAK, blago vama! Čeka vas ŽIVOTNA PREKRETNICA i to neviđeno dobra!

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za 2019. GODINU: Samo ćemo reći – ako ste OVAJ ZNAK, blago vama! Čeka vas ŽIVOTNA PREKRETNICA i to neviđeno dobra!

11. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ako vas zanima kakva će za vas biti predstojeća 2019. godina, kada je reč o ljubavi i emocijama. -Pročitajte naš veliki godišnji horoskop.

 

Za neke ovo će biti godina puna radosti i ushićenja. Ali s druge strane biće i onih koji će imati puno problema, razočaranja i razmirica. Šta vas očekuje saznajte u velikom horoskopu sa portala Astrolook.com. I, kakva je prognoza – da li će ljubav da vas greje ili ipak ne?

 

OVAN

Uživate u lovu, vrlo ste direktni kada upućujete poziv na avanturu, a dugo zavođenje smatrate gubitkom vremena. Privlačiće vas osobe sportske građe. Ne uživate u dugim predigrama, previše ste impulsivni i nagli.

Krevet nije i neće biti vaše omiljeno mesto za vođenje ljubavi. Strastima se prepuštate na brzaka i na licu mesta, u WC-u noćnog kluba ili u autu. Libido će vam u ovoj godini biti najizraženiji u maju, junu i avgustu.

Najzanimljiviji partner:

Najluđi provod mogli biste doživeti sa Blizancem.

Uvek vredi proveriti: Na vašoj tajnoj listi treba da se nađu Vaga, Rak, Škorpion, Vodolija i Ribe.

Izbegavajte:

Ako se upustite u avanturu sa Devicom, mogli biste zažaliti – među vama nema baš nikakve hemije.

 

 

BIK

Iako ste senzualni i niste skloni dugoj apstinenciji, u jednom delu ove godine nećete biti zainteresovani za intimu. Možda vas vaš partner više ne uzbuđuje kao pre. Ako ste sami, bićete više zainteresovani za ljubavnu nego za tjelesnu vezu. Pa ćete odbijati ponude za “povremena druženja”.

Uživate u bliskosti nakon ukusne večere, uz omiljenu muziku. Ako ste u braku ili dugoj vezi – izađite iz spavaće sobe! Inicirajte bliskost negde u prirodi, strast će se ponovo probuditi.

Najzanimljiviji partner:

Biće vam ludo i nezaboravno sa jednom Ribom.

Uvek vredi proveriti: Na vašoj tajnoj listi treba da se nađu Rak, Vaga, Škorpion, Jarac i Vodolija.

Izbegavajte:

Neće vam ići sa Strelcem. Možda ćete očekivati previše, ali ćete se nakon ovog čina osećati kao objekat i ništa više od toga.

 

BURNA GODINA 

 

BLIZANCI

Ovo je vaša godina za avanture, burne noćne provode i nova poznanstva. Da biste pristali na avanturu, suprotna strana vas mora osvojiti svojom duhovitošću i inteligencijom.

Više je nego moguće da se ove godine zapletete u vrući odnos sa osobom koja će biti mlađa od vas, a najuzbudljiviji meseci u godini biće maj, jul i novembar.

Najzanimljiviji partner:

U blizini jednog Ovna gubite samokontrolu.

Uvek vredi proveriti: Na vašoj tajnoj listi treba da se nađu Lav, Vaga, Škorpion, Strelac i Vodolija.

Izbegavajte:

Imaćete problema sa Jarcem.

 

 

RAK

Vi ste najkreativniji u krvetu kada volite i kada znate da ste voljeni. Tada ste spremni na sve, a urođena stidljivost i skrivena inhibiranost nestaju.

Ipak, ove godine će vas zaslepeti strast koju ćete osećati u blizini jedne osobe. Ona neće biti spremna da vam ponudi ništa više od avanture i povremenog viđanja. Vi ćete pristati na takav odnos, ali nikome nećete pričati o tome.

Najzanimljivji partner:

Druženja sa Strelcem podizaće vam energiju i samopouzdanje.

Uvek vredi proveriti: Na vašoj tajnoj listi treba da se nađu Bik, Lav, Škorpion, Jarac i Ribe.

Izbegavajte:

Koliko god da vas privlačila jedna Vaga, imajte na umu da ćete se nakon večeri sa njom osećati iskorišćeno.

 

IZBEGAVAJTE ZAUZETE OSOBE

 

LAV

Sami ste, dosadno vam je. Ako ne uspevate da pronađete idealnog partnera za razmenu strasnih dodira i poljubaca poduzmite nešto. Bilo bi dobro da  sreću okušate na jednoj od društvenih mreža i stranica za upoznavanje.

Ove godine ćete se najbolje provoditi u julu i avgustu. U julu biste mogli “pasti” na šarm osobe koja nažalost neće ispuniti vaša očekivanja.

Najzanimljiviji partner:

Miris, hod i gestikulacija jednog Raka u vama će podstaći divlji ples hormona. Leto bi vam moglo doneti i nešto više od avanture.

Uvek vredi proveriti: Na vašoj tajnoj listi treba da se nađu Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac i Vodolija.

Izbegavajte:

Ne uplićite se u vezu sa oženjenom osobom, naročito ako je rođena u znaku Ribe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3