KAD MUŠKARAC PRESTANE DA VOLI: Ovan će te izbegavati, Bik će tebe KRIVITI za sve, a OVAJ znak će te PREVARITI čim shvati DA MU VIŠE NIJE STALO

KAD MUŠKARAC PRESTANE DA VOLI: Ovan će te izbegavati, Bik će tebe KRIVITI za sve, a OVAJ znak će te PREVARITI čim shvati DA MU VIŠE NIJE STALO

12. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Možda mislite kako ste pronašli nekog specijalnog, Gospodina Pravog (Gospođicu Pravu) – baš tog nekog ko čini da vam srce brže kuca. Ali, da li on ili ona osećaju isto što i vi? Hoćete li znati kada vam ljubav nije uzvraćena, bez obzira koliko vam pričali ili ne pričali o tome? Pogledajte sledeće malo uputstvo koje smo pripremili i mali mudri saveti kako se svaki znak ponaša onda kada ne oseća isto što i vi.

 

Ovan

Ovnovi ne umeju da lažu i za njih je poprilično teško da održavaju lažnu sliku o vašoj vezi. Ono što vidite to i dobijate. Tačno ćete znati da li i dalje osećaju isto, tako što će vam biti potpuno posvećeni.

Ako nisu zainteresovani, oni neće viriti kroz ključaonicu – tačno ćete znati. Biće vam teško da čujete od njih direktno da je kraj, ali bar ćete znati na čemu ste.

 

Bik

Nekada vam je vaš Bik kupovao (ili kupovala) cveće, čokoladice i najbolje parfeme, međutim, toga više nema. Možda će vas izvesti na večeru, ali vi nećete biti sigurni da li vas sluša dok pričate i da li kompletno obraća pažnju na vas.

Nekada dugi, senzualni poljupci postali su rekti, brzi i površni. Ovo su sigurni znaci da je vaš Bik postao nezainteresovan za vas.

 

Blizanci

Blizanci, generalno, imaju puno prijatelja, a vama je posvećena posebna pažnja i vi znate da ste posebni. Međutim, sada to nije slučaj. Blizanci imaju izuzetno tešku narav, ali mogu biti veoma vešti u krevetu. Ako on ili ona gube interesovanje za vas, pronaćiće milion izgovora da ne provedu vreme sa vama. Gubitak interesovanja za odnos vam je jasan pokazatelj.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4