KAKO UKROTITI VOLJENOG MUŠKARCA: Ponašaj se OVAKO i njegova ljubav prema tebi BIĆE VJEČNA

KAKO UKROTITI VOLJENOG MUŠKARCA: Ponašaj se OVAKO i njegova ljubav prema tebi BIĆE VJEČNA

12. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Još je živ mit da se ljudi zaljube na prvi pogled i da je njihova ljubav vječna. Prema mojem mišljenju žena je ta koja je temelj veze. Znate kako muškarci reagiraju na psihologa? Oni jedino od mene žele da dokažem kako žena nije u pravu. To je sve što očekuju od psihologa. Mislim da muškarci samo reagiraju na žene. Ne reagiraju isto na psihologa. Iskreno vjerujem da kada se žena promijeni, odnos muškarca prema njoj se također mijenja

 

U ovom tekstu rezimiram sedam najčešćih pogrešaka iz mojeg iskustva kao psihologa.

 

1. DRŽITE PREVIŠE PRODIKA
Glavna pogreška u vezi je previše rasprava koje je započela žena. I ne mislim na časkanje. Mislim na situaciju kada žena, umjesto da objasni zašto je potištena kaže “Reći ću ti što da napraviš! Jer nemaš pojma, ti samo…” i onda počinje prodika. Recimo da se to događa u automobilu kada on ne može pobjeći; cijelim putem ga dovodi do ludila oko neke stvari koja nije važna. Onda dođu domu, jedu, odu u krevet, poseksaju se i ujutro cijeli ciklus počinje ispočetka.

 

 

2. IDETE IZ JEDNOG EKSTREMA U DRUGI
Žene čine još jednu veliku grešku. Stalno se prebacuju iz stanja da su “uvijek dostupne” u stanje da su “apsolutno nedostupne”.

Ovdje moram naglasiti dvije stvari:
Kada je žena uvijek dostupna partneru za intimnost, bez obzira kako se ponašala, ona gubi vrijednost i u svojim očima i u očima svog partnera. Kada se žena ponaša kao oštar vođa ili “Mama” u obitelji, onda gubi svoju seksualnu privlačnost. To je zato što u glavi muškarca, “Mama” i “seks” su potpuno oprečne stvari. On voli “mamu”, ali će morati pronaći neku drugu ženu za seks.

 

Žena je kombinacija djevojke i majke. Ova dva elementa čine smirenu, skladnu ženu koja zna biti fleksibilna. Mama ne može biti fleksibilna jer uvijek zabrinuta zbog nečeg i uvijek mora biti u pravu. Djevojka, s druge strane, može biti fleksibilna.
Kada žena razumije svoje osjećaje, onda shvaća što je smirena radost, i zna kako pronači način da se dovede u to stanje.

 

Žene čekaju da naiđe muškarac, nešto učini i sve promijeni na bolje. Stvari neće biti bolje. I to zato što je potreba da smo voljeni osnovna potreba. A osnovne potrebe možemo shvatiti samo neovisno jedni o drugima. Ako žena ne može sama ispuniti svoje osnovne potrebe, njezino nezadovoljstvo će samo rasti.

To će se dogoditi iako se čini da radi pravu stvar, a da se muškarac ponaša onako kako se ponašaju u časopisima. Ona neće ništa osjećati. A to vodi prekidu veze.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3