Ovan će sa Ribama biti NAJREĆNIJI, Škorpiji će Rak pokazati ŠTA JE LJUBAV, a OVAJ znak ZBOG SVOJIH GREŠAKA mogao bi ZAUVEK OSTATI SAM

Ovan će sa Ribama biti NAJREĆNIJI, Škorpiji će Rak pokazati ŠTA JE LJUBAV, a OVAJ znak ZBOG SVOJIH GREŠAKA mogao bi ZAUVEK OSTATI SAM

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovnovima je srodna duša u znaku Riba. A ko će bolje ispuniti visoka očekivanja jedne Device nego druga Devica.

 

Da li ćemo ikada pronaći srodnu dušu? Ovo je pitanje koje muči pripadnike oba pola koji su još uvek sami. Život u modernom svetu nije lak, ljudi su otuđeni, a sa godinama i naši standardi rastu.

 

Ne mogu svi ispuniti naša očekivanja, jer neki traže podršku, neki obožavanje, neki sigurnost i tako dalje. Možda i ne znate koliko istine kriju osobine vašeg horoskopskog znaka i da vam mogu pomoći da pronađete svoju srodnu dušu.

 

 

Ovan

Ovnovima je srodna duša najverovatnije u znaku Riba. Vi ste snažna i nezavisna osoba koja zna šta želi. Ribe su ljubazne i brižne empate koje su uvek tu za one koje vole. Vi imate velike snove, a veza sa Ribama neće vas sputavati u ostvarenju vaših ciljeva.

 

Bik

Vi bi trebalo da tražite Raka. Bikovi su veoma pragmatični na svoj način. Ne volite da ispunjavate život nepotrebnim stvarima i zato se dobro uklapate sa ličnošću Raka. Oba znaka gledaju unapred, pa nećete imati problem sa planiranjem budućnosti vaše veze.

 

Blizanci

Tipično, Strelac neće uvek biti najbolji partner u vezi, ali u ovom slučaju hoće. Njegov tip ličnosti odgovara Blizancima. Vi ste sve ono što je Strelčevima potrebno i uradiće sve da vas zadrže u životu.

 

Rak

Vaša emotivna dubina retko se poklapa sa drugim ljudima i često ste vi oni koji su zagriženiji za vezu. Kako biste izbegli potencijalnu neravnotežu, najbolje je da za partnera birate Raka. Volećete se istim intenzitetom i srčanošću.

 

Lav

Možda zvuči čudno, ali najbolji partner za vas upravo je Lav. Vi ste neko kome je potrebna konstantna pažnja. To može da razume samo drugi Lav, koji se isto oseća. Vaša veza će imati veliki potencijal.

 

Devica

Pefekcionista? Visoki standardi? Poklanjanje pažnje detaljima? Sve ovo opisuje Devicu. A ko će bolje ispuniti vaša visoka očekivanja nego druga Devica?

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3