ŠTA MUŠKARCI RADE KADA IM SE SVIĐATE: Bik je ljubomoran, Djevica to krije..

ŠTA MUŠKARCI RADE KADA IM SE SVIĐATE: Bik je ljubomoran, Djevica to krije..

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Oni su spremni da prave glupost kad su zaljubljeni i da se ponašaju baš onako kako će im najviše štetiti – ali dometi su im različiti.

Na šta se te gluposti odnose, zavisiće puno od toga koji je znak u horoskopu momak koji je “poludeo” za vama.

 

 

Ovan

On će imati obilje planova, ideja i sadržaja za vaše sastanke, kojima će vas zasipati nemilice. Želeći da vam se pokaže u svom sjaju čoveka od akcije i organizatora, pozvaće vas na avanturistički vikend već posle prvog sastanka, pitaće vas da mu budete “dejt” na sestrinom venčanju, izložiće vam planove za letovanje (u decembru) i planove za doček nove godine (u avgustu). Nemojte se uplašiti od njegovog entuzijazma, ali sačekajte da vidite hoće li ga držati i posle nekoliko sastanaka.

 

 

Bik

Ljubomoran je na vađeg bivšeg. U širem smislu, ljubomoran je na vašu prošlost, na sve u čemu ste ikada uživali bez njega, a naročito na momke sa kojima ste to radili. Biće malo jezivo kad on pokaže posesivnost i ljubomoru već na samom početku, ali nemojte odmah odustajati. Kad postane siguran u vašu ljubav, Bik je jedan od najboljih partnera u horoskopu.

 

 

Blizanci

On će se hvalisati do besvesti, nastojeći da vas šarmira. Srećom, Blizanci uglavnom jesu veoma šarmantni, pa im je dozvoljeno da malo smaraju, ali teško ćete pored njega doći do reči, odnosno, do standardnog razgovora. Ali zato ćete saznati sve o njemu – o bivšim vezama, o poslu, o njegovim talentima, ukusu i interesovanjima. Bombardovaće vas informacijama svake vrste i imaćete potrebu da ga zamolite da nešto sačuva za kasnije. Ali na kraju ćete biti šarmirani i zavedeni, baš kao što je i hteo.

 

 

Rak

Ako ga ne ohrabrite dovoljno, on će verovatno odustati. To mu je najveća mana, naročito kad mu je stalo – tada postaje preosetljiv i ako vas pozove na sastanak, a vi ga odbijete jer ste zauzeti, on će u tome videti vašu hladnoću i nezainteresovanost i uvrediće se – neće mu pasti na pamet da ste stvarno zauzeti. I onda će patiti, sam, odbačen i neshvaćen, a vi ćete se osećati kao da niste bili vredni njegovog truda.

 

 

Lav

Naviknut da lako dobija ono što hoće, jer on ima puno pravo na sve ono što zaslužuje i što smatra da mu pripada, ali kad se zaljubi, može da postane gori od Blizanaca, u nameri da vas fascinira. Ako je mnogo nervozan, počeće da vam izlaže listu devojaka sa kojima se zabavljao, odnosno njihovih kvaliteta i kvalifikacija, da bi vam bolje predočio sa kakvim dasom imate posla. Ne, on neće shvatiti koliko je to prostački, on vam se tako preporučuje. Ali, on je verovatno vredan vaše pažnje i te cure su sigurno puno izgubile, tako da – pustite ga da priča, ionako te bivše nećete nikada upoznati.

 

 

Devica

Kad mu se stvarno mnogo sviđate, on će nastojati da to sakrije, biće distanciran i puštaće vas da preuzimate inicijativu. A kad vama to dosadi i počnete da se hladite, on će danonoćno analizirati sve što se do sada odigralo među vama i tada će shvatiti – da je krivica samo njegova. Zato kad je muškarac u znaku Device nezainteresovan, pretpostavite da je ludo zaljubljen u vas i nastavite da ga očaravate.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3