ŠTA MUŠKARCI RADE KADA IM SE SVIĐATE: Bik je ljubomoran, Djevica to krije..

ŠTA MUŠKARCI RADE KADA IM SE SVIĐATE: Bik je ljubomoran, Djevica to krije..

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Strelac

Kad je Strelac zaljubljen u vas, to je kao da se vratio u tinejdžersko doba – on crveni dok razgovara sa vama, ne može da vas gleda u oči i uopšte, sav je preosetljiv i živčan. Dok mu ponovo ne postane udobno u sopstvenoj koži i dok ne počne da vlada sobom, načekaćete se. Ali, vredi dati mu šansu.

Jarac

Ukoliko se Jarac zaljubio u vas, imaćete iskustvo kakvo do sada niste – nikada niste sreli nekog ko sebe shvata tako ozbiljno i ko je toliko rešen da mu uspe. On će vas voditi kroz sastanke tačno onako kako je zamislio i to u visokom stilu, u džentlmenskom maniru i strogo po bontonu. Možda ćete uspeti i da uživate u tome.

Vodolija

Muškarci rođeni u znaku Vodolije umeju da budu sjajni, duhoviti, zabavni, šarmantni, spontani i opušteni, ali ako im se veoma sviđate, nećete ih ni primetiti. Pritajiće se i upijati svoje utiske i – inače poznati po ekcentričnosti i upadljivosti – biće nevidljivi. Ali kad sa vama uspostavi komunikaciju na društvenim mrežama, neće mu biti ravnog. Očaraće vas totalno.

Ribe

On će postati vaš najbolji prijatelj i nećete ni posumnjati da ima neke namere, odnosno da je zainteresovan za vas u emotivnom smislu. Ne možete da mu čitate misli, a on bi baš voleo da možete, jer jedino to može da pomogne. Zato, ako ste nedavno počeli da se družite sa muškarcem rođenim u znaku Riba i smatrate ga super prijateljem, posumnjajte da je zaljubljen u vas i ispitajte ga u tom smislu. Pomisliće da ste mu pročitali misli.

desilose.com

Stranice: 1 2 3