Devica ”pada” na priču BIVŠEG, Riba veruje da može PROMENITI muškarca, a žena u OVOM znaku je pravi MAGNET za LOŠE MOMKE

Devica ”pada” na priču BIVŠEG, Riba veruje da može PROMENITI muškarca, a žena u OVOM znaku je pravi MAGNET za LOŠE MOMKE

15. prosinca 2018. 0 By Admin 1
Znamo da nisu dobri za nas, ali…
 

Ako se pitaš zašto uvek padaš na muškarce koji su tvrdoglavi poput magarca ili se ne žele vezati, možda je reč o horoskopu. Jer te zvezde vuku uvek u istom smeru.

 

Stoga otkrivamo kakvi loši tipovi muškaraca privlače određeni horoskopski znak.

 

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna znaju pasti na muškarce koji u početku pokazuju zanimanje, ali nakon nekoliko izlazaka se povlače (čim postane ozbiljno). Od njih se često mogu čuti izjave poput: “Sada ne želim ozbiljnu vezu!”.

 

 

Bik

Žene rođene u znaku Bika često imaju veliko poverenje. Zbog toga ponekad nalete na notorne varalice s kojima nema šanse uspostaviti normalnu vezu.

 

 

Blizanci

Blizanci imaju neverovatnu pozitivnu energiju, stoga ih obleću tipovi koji šire negativnu energiju, te u to uvlače i svoju partnerku.

 

Rak

Rakovi su skloni da se žrtvuju za druge. Muškarci to brzo primete, pa često žene rođene u znaku Raka privlače pasivne tipove koji vole da neko umesto njih sve odradi.

 

Lav

Lavice ponekad zna da zaslepi materijalno. Tip koji ima super auto, lep stan ili je izvede na skupu večeru – već je na pola puta da je osvoji. Nažalost, često nalete na likove koji su spolja sjajni, ali to je samo fasada, jer se ispod krije njihov loš karakter.

 

Devica

Device lako padaju na kukanje bivšeg koji tvrdi kako se popravio i promenio. Zbog toga često pokušavaju nanovo i nanovo s istim partnerom i jako kasno primete da se dotični nimalo nije promenio.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3