DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Devicu stižu promene, Vaga zaljubljena do ušiju, Škorpiji se ostvaruje davni san…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Devicu stižu promene, Vaga zaljubljena do ušiju, Škorpiji se ostvaruje davni san…

15. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Današnji događaji će uticati da se vaš ljubavni život upotpunosti preokrene. Trenutni položaj planeta je takav da postoji mogućnost da doživite iznenadnu aferu koja će načisto izmeniti vaš trenutni ljubavni život. Dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate. Uprokos strastima i emocijama, pokušajte da ostanete prizemljeni.
 
 
 
BIK
Planete vam danas daju energiju kojom biste mogli da ostvarite svoj cilj. Ako ste čekali povoljan dan za to, on je ispred vas. Imajte samopouzdanja i ne plašite se ničega. Sigurno je da vam nije prijatno, jer je staro i poznato uvek lakše od novog i nepoznatog, ali kada napravite prvi korak osećaćete se kao ponovo rođeni. Uživajte.
 
 
 
BLIZANCI
Vi ste uglavnom pristalica suptilnog prilaska i teško prihvatate glasne i razmetljive ljude. Neko vama blizak bi danas mogao biti veoma zahtevan i naporan, pa ćete doći u situaciju da ga izbegavate. To nije dobro rešenje. Bolje ustanite i otvoreno recite šta da vam to smeta. Nema potrebe da trpite ekstremne i neprijatne ljude ukoliko vam to ne prija.
 
 
 
RAK
Kretanje planeta vam daje energiju i snagu da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve. Vaš ljubavni život posle ovog dana, mogao bi da nikada više ne bude isti. Prepreke koje su vam delovale nesavladivo, danas bi napokon mogle da dobiju način da se reše. Šta god da je u pitanju, nemojte osećati svoju grižu savesti.
 
 
 
LAV
Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspeva da upravlja vama. Verovatno su u pitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena. Budite slobodni da svoje emocije podelite sa partnerom.
 
 
 
DEVICA
Danas je položaj nebeskih tela takav, da ćete požleti da napravite promene u trenutnoj vezi. Pitaćete se kako ste uopšte do sada trpeli sve. Ali nemojte preterivati. Danas ste samo posebno osetljivi i sve vam smeta. Nemojte donositi nikakve nagle odluke. Vaš partner je isti kao inače. Problem je u vama. Sutra će sve izgledati drugačije.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3