LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Bika čeka prava zbrka, Škorpija u novoj vezi a Vodolija nikad srećnija…

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Bika čeka prava zbrka, Škorpija u novoj vezi a Vodolija nikad srećnija…

15. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

 

Bik

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na niovu komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav. Biće vam dobro ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

 

Blizanci

Zvezde su vam naklonjene u ovom peridu, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ako ste slobodni, uživaćete u flertu, avanturama i lepim trenucima sa suprotnim polom, a romanse su tako izvesne tokom narednih dana. Čak i ako ste zauzeti, nećete morati da brinete o monotoniji u odnosu – vaš partner i vi ćete se ludo zabavljati, a jedino što će vam biti potrebno jeste – vi!

 

Rak

Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3