TUŽNE LJUBAVI: Ljubav između OVIH horoskopskih znakova je VELIKA ali je nažalost OSUĐENA NA KRAJ

TUŽNE LJUBAVI: Ljubav između OVIH horoskopskih znakova je VELIKA ali je nažalost OSUĐENA NA KRAJ

17. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Dupla Devica? Duplo NE!

 

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem delu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom. Isto tako, ukoliko ste “single”, i u potrazi ste za ljubavlju, važno je da pronađete osobu sa kojom delite približno iste stavove, očekivanja, strasti… Naravno, s obzirom da to nije baš tako jednostavno, i da je potrebno da se zvezde poklope kako biste našli onog pravog, od pomoći vam može biti i ovaj mali vodič kroz svet zodijaka. U potrazi sa ljubavnom vezom koja će biti savršena, nemojte zanemariti ni horoskopski znak i informišete se koji od njih nikako nije za vas.

 

Stoga, u nastavku saznajte koje su najpogubnije kombinacije horoskopskih znakova.

 

Iako verujemo da koji je neko horoskopski znak nije prvo pitanje koje ćete uputiti osobi sa kojom ste na prvom sastanku, nije na odmet da imate ovo predznanje o tome kako stvari funkcionišu po pitanju ljubavnih odnosa u svetu Zodijaka.

 

Devica i Devica

Osobe rođene u znaku Device imaju tendenciju da drugu osobu vide uvek u negativnom svetlu, što je u ovom slučaju pogubno za romantični odnos, s obzirom da je reakcija dvosmerna. Device su suviše uglađene, i suviše značaja pridaju formi, a manje sadržaju, pa u ljubavnoj vezi u kojoj su dve Device, stvari bi definitivno bile suviše napete i komplikovane.

 

Devica i Bik

Zvezde ne predlažu ni ovu kombinaciju kada su ljubavne veze u pitanju.

 

Potreba Devica da sve drže pod kontrolom, i da stvari budu savršene i pod konac, sigurno će potpuno izbezumiti osobe rođene u znaku Bika, i isprovocirati njihovu temperamentnu reakciju.

 

Vodolija i Strelac

Ova dva znaka mogu dobro funkcionisati samo ukoliko se radi o neozbiljnoj vezi i povremenom viđanju. U bilo kojem drugom scenariju, njihov odnos je osuđen na propast – nestalnost Vodolije i otpor prema vezivanju bi bili pogubni za Strelca kog je lako u ljubavnoj vezi učiniti nesigurnim.

 

Blizanci i Rak

Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom nemaju sluha za to da saslušaju drugu osobu, a takođe ne vole ni da razgovaraju o osećanjima – da li vam ovo zvuči kao nešto što bio odgovaralo onima koji su u znaku Raka? Definitivno ne. Jednostavno, ova dva znaka nisu dobar spoj – Rak je tradicionalan, usmeren na porodicu  i veran, dok su Bliznaci nestalni, otvorenog i radoznalog duha, u stalnoj potrazi za nečim novim.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3