DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. DECEMBAR: Blizance očekuje iznenađenje, Devicu čeka fatalan susret, Strelcu stiže poruka…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. DECEMBAR: Blizance očekuje iznenađenje, Devicu čeka fatalan susret, Strelcu stiže poruka…

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti topli i prijatni, a ova vaša energija pomešna sa vašim smislom za humor doneće vam uspeh kada je ljubav u pitanju. Bez obzira da li ste u teretani, na poslu, na času joge ili na zabavi, privućićete neku interesantnu osobu sa kojom biste mogli započeti romansu.
 
 

BIK

Danas izbegavajte da razgovarate o ozbiljnim temama. Ako idete na sastanak držite se šale, zabave i neobaveznih, interesantnih razgovora. Tema kao što su veridba, zajednički život, finansije ili bilo šta što zahteva ozbiljnost ostavite za neki povoljniji dan. Nemojte donositi nikakve važne odluke.
 
 

BLIZANCI

Predložite svom partneru zajednički izlazak ili neku drugu vrstu zajedničke zabave. Ovo će osvežiti vašu vezu koja je malo umrtvljena u posledenje vreme zbog svakodnevnih obaveza koje oboje imate. Ako ste slobodni, očekujte susret sa nekim iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni.
 

 

RAK

Ako danas idete na neki društveni skup, događaj, zabavu ili bilo šta slično, očekujte zabavu i uspeh kada je ljubav u pitanju. Bićete u centru pažnje okruženi mnoštvom obožavatelja, ali samo jedna osoba će vam privući pažnju, verovatno zato što neće biti zainteresovana za vas. Uvek ide tako. Shvatite sve kao igru i uživajte.
 
 

LAV

Planetarni aspekt će vas danas postaviti u veoma dobro raspoloženje, naročito kada je ljubav u pitanju. Ako ste se u poslednje vreme pitali kada će vam se nešto zanimljivo dogoditi na planu romanse, očekujte to upravo danas. Novo poznanstvo, značajan susret ili nezaboravna noć sa partnerom, šta god da je u pitanju, učekujte uzbuđenje.
 
 

DEVICA

Ako vam je dosadilo mrtvilo i dosada na ljubavnom planu, danas konačno možete da se oputite, jer vas očekuje uzbuđenje o kakvom ste dugo sanjali. Planete vam donose iznenadni susret koji će vas okrenuti za 360 stepeni. Leptirići u stomaku, vranice i flert očekujte u nezapamćenim količinama.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3