DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak čeka NEVEROVATNA SREĆA, a jedan će se JAKO RAZOČARATI

DO KRAJA NEDELJE: Jedan znak čeka NEVEROVATNA SREĆA, a jedan će se JAKO RAZOČARATI

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Naumili ste da ostvarite veliki uspeh, ali i da sačivate simpatije kod saradika na različitim stranama. Sve je moguće kada sebi postavite jasne ciljeve i kada primenjujete najbolju taktiku koja vas vodi ka tim ciljevima. Sada imate sjajnu priliku da povezujete neke poslovne interese sa ličnim zadovoljstvom. U skladu sa svojim namerama lako možete da osvojite partnerovu naklonost. Sreća je da uz sebe imate osobu koja vas ispunjava ljubavnom energijom.

 

Bik

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu paznju i veću angažovanost. Učinite sve što je u vašoj moći da pravilno ispunite zadatke koji su vam povereni da zablistate na različitim stranama. Pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Preostaje vam da pridobijete nečije poverenje i emocije. Sve je moguće kada iskreno izrazite svoja osećanja pred bliskom osobom.

 

Blizanci

Pruža vam se sjajna prilika za profesionalnim usavršavanjem ili za promenom dosadašenjih uslova. Put do ličnog uspeha je prilično težak i komplikovan, ali zato postoji i dobar razlog da se angažujete više nego obično. Pažljivo proveravajte svaku informaciju koja ima korisno značenje za vaš poslovni ili privatni život. Očekuje vas veliko emotivno zadovoljstvo i lična sreća. Važno je da se ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera i da sledite zajedničke ideje.

 

Rak

U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije.

 

Lav

Delujete vrlo ambiciozno i umete da prepoznate najbolji momenat kada treba da sprovedete uspešnu akciju. Potrudite se da organizujete i svoju okolinu na efikasnije delovanje kako biste u planiranom roku ispunili sve što se od vas očekuje. U ljubavnom životu uporno tragate za novom odgovorima i istinom, ali pokazaće se da su sva rešenja u vama ili da su vam dostupna. Pokažite više poverenja u dogovore koje imate sa voljenom osobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3