Odaberi jednog KECA i saznaj sve o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU i šta te USKORO očekuje!

Odaberi jednog KECA i saznaj sve o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU i šta te USKORO očekuje!

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Bez obzira jeste li netko tko vjeruje u psihologiju, horoskop ili čak u Nostradamusova predviđanja za budućnost, ovaj zabavni test je sjajan način otkrivanja detalja o vašem ljubavnom životu.

 

Samo pogledajte četiri karte u nastavku. Koja vas doziva? Pokušajte ne razmišljati previše. Samo slušajte svoju intuiciju. Nakon što odaberete kartu, nastavite čitati kako biste saznali što karta koju ste odabrali otkriva o vama i vašim romantičnim nastojanjima!

 

Izvuci svog keca iz rukava!

 

 

1. Kec PIK

Kada se ova karta pojavi u čitanju, morate biti spremni na obranu. Morate biti oprezni jer možete očekivati da će se nevolje pojaviti na vašem putu. Ako vam dolaze nevolje iz prošlosti, morate jasno razmišljati i stajati nogama čvrsto na zemlji, čak i ako ste umorni i iscrpljeni. Raskrstite s tim jednom zauvijek.

 

Karta KEC PIK govori o ustrajnosti, upornom ponavljanju i ne prihvaćanju odgovora “ne”. Morate nastaviti unatoč umoru, iscrpljenosti, čvrstoći i snazi, piše Gostica.

 

 

2. Kec TREF

Ako niste u vezi, pojavljivanje ove karte u čitanju može ukazivati na oprez u odnosima jer ste možda bili povrijeđeni u prošlosti. Pokušajte analizirati ono što je pošlo po zlu i vidjeti u kojem području je moguća i potrebna promjena. Sada je vrijeme da budete potpuno emocionalni.

 

Ako ste u vezi, ova karta može ukazivati na potrebu za oprezom, jer biste mogli biti povrijeđeni. Drugo značenje ukazuje na vrlo zaštitnički raspoloženog partnera i da se osjećate sputano. Recite mu da vam treba malo prostora kako bi mogli disati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2