Izaberi SANDUČIĆ: U njemu se nalazi PISMO ZA TEBE i prava istina o TVOM ŽIVOTU

Izaberi SANDUČIĆ: U njemu se nalazi PISMO ZA TEBE i prava istina o TVOM ŽIVOTU

19. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Možda ste skeptični po pitanju ovakvih testova osobnosti, ali dok ne probate riješiti jedan od njih, nećete se moći ni uvjeriti u to ima li i koliko istine ima u njima.

 

Konkretno, ovog puta smo vam spremili test s četiri poštanska sandučića. Ideja je bila da u njemu ima zamišljeno pismo za vas, dakle, vi ćete pogledati sliku, odabrati jednu i onda u nastavku teksta pronaći rješenje, koje će, vjerujemo, biti bar djelomično istinito.

 

 

Ako ste izabrali sandučić broj 1

Ovaj sandučić je specifičan po tome što se vi vjerojatno niste mnogo dvoumili oko toga koji broj ćete izabrati. Vi ste netko tko ne bježi od problema pa shodno tome sve počinjete od početka i zbog toga i birate broj jedan.

 

Ljudi oko vas misle da ste neustrašivi, slobodni i otvoreni. Vi ste osoba koja uopće ne voli i ne zna lagati pa ako laž i sklizne s vaših usana – odmah sami sebe odate i dokažete da ste slagali. Za vas je istina broj jedan i uvijek se zalažete za pravdu.

 

Imate jaku intuiciju i vaš unutrašnji osjećaj vas rijetko kada prevari. Isto tako, kada upoznate nekoga, vaš prvi dojam o njemu je uglavnom presudan. Često se pokaže da ste bili u pravu.

Kada je o ljubavi riječ, za vas se može reći da nemate sreće u istoj, ali s druge strane, jako ste tolerantni i nitko kao vi ne zna praštati ni voljeti!

 

NE VOLITE BITI SAMI

 

Ako ste izabrali sandučić broj 2

Velike su šanse da ne volite samoću, odnosno da ste jedna druželjubiva osoba, osoba koja voli prijatelje, koja sve dijeli. Osoba koja nije sebična, koja je velikodušna, koja se ne bi mogla sama snaći ni izboriti kada naiđu loši i teški životni trenuci. Vama je uvijek potrebno da vas netko drži za ruku, da uvijek imate nekoga na čije rame možete spustiti glavu.

To nikako ne znači da ste vi slaba osoba, već jednostavno da mrzite samoću i od iste bježite.

 

Osobe koje izaberu sandučić broj dva obično imaju dosta životnih problema i nerijetko su osobe koje dugo i često pate. Vi se ubrajate u dobre ljude, ali imate tu nesreću da naiđete na pogrešne partnere, tako da je uzrok vaše patnje uglavnom ljubav.

 

Teški dani će jednom zaista biti iza vas. Samo je potrebno da budete strpljivi. Znamo, ova rečenica zvuči tako dosadno, ali nakon svake kiše dođe sunce. I vas će vaše ugrijati!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2