Evo koga čeka VELIKA SREĆA a koga IZAZOV I ISKUŠENJA- Najbolji period za LJUBAV u 2019. godini za SVAKI horoskopski znak!

Evo koga čeka VELIKA SREĆA a koga IZAZOV I ISKUŠENJA- Najbolji period za LJUBAV u 2019. godini za SVAKI horoskopski znak!

20. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ko će imati sjajne prilike, a ko iskušenja u 2019. otkrijte u našem godišnjem horoskopu po znacima, piše Ehoroskop.net.

 

OVAN

Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesovanja biti većinom na vašem ličnom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni da malo pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetite gorespomenutom. To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali provodiće vreme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, ali koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav malo jače od 8.1. do 3.2., posebno od 21.4. do 15.5., opet od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.

 

BIK

Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni „pripremio teren“), a koji treba da prihvatite. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. U zavisnosti od toga sa kim ste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega doprineće Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj lični pristup i svet ipak na uspešan način. Dobra Venera osvetliće vas od 4.2. do 1.3., posebno od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12.

 

BLIZANCI

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Blizanci u vezi poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Ali sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za loše procene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspeti. Venera vam je povoljna od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

 

RAK

Vaši emotivni odnosi i dalje će biti vrlo zahtevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako malo će vas dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Tokom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima ličnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati malopre spomenuto. Neke priče moraćete da definišete, neke možda i da završite pa da otvorite neke nove. Vaši odnosi prolaziće sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će ojačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

 

LAV

Iza vas je vreme promena u romantičnim odnosima, pa sad možete mirnije da brodite dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu napred, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo celu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete verovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi da postanu roditelji, što će ih jako obradovati. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može da donese ružičasti pogled na svet i nerealne procene. Inače, Venera vam je povoljna od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3