BURNE EMOCIJE, IZNENAĐENJA I DRASTIČNE PROMENE! Ova tri znaka čeka PRAVA AVANTURA tokom meseca JANUARA

BURNE EMOCIJE, IZNENAĐENJA I DRASTIČNE PROMENE! Ova tri znaka čeka PRAVA AVANTURA tokom meseca JANUARA

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

1. Vodolija

 

Mjesec januar ce za Vodolije biti u znaku preokreta na bolje.. Ova godina će vam burno poceti pa se možete nadati svemu i neočekivano. To će dovesti do nekih preranih i naglih reakcija ali sreca opak će te sreća pratiti..

 

Zelje i planovi koji vec neko vrijeme stoje na istom mjestu konacno ce krenuti da se rijesavaju i da se realizuju, i bices jako zadovoljna onim sto te ocekuje.

 

Otvorice ti se vrata za neke nove stvari, za nova poznanstva pa mozda cak ako si jos uvijek sama i kroz jedno novo prijateljstvo moguce je da se rodi i ljubav..

 

Iskoristi ovaj period kada ce sreca biti na tvoj strani i sve sto zapocnes ici ce kao podmazano. Iskoristi da ustabilis sve ono sto te muci ili sto ti stoji zapoceto da zavrsis, preokret koji ti donose zvijezde ce ti otvoriti oci za mnoge stvari zbog kojih ces u buducnosti biti jako zahvalna…

 

 

2. Lav

 

Osobe rodjene u znaku Lava, u mjesecu januaru treba da ostanu dosta suzdrzane i da ne ulaze u konfliktne situacije jer je karmicka prasina zaobisla Sunce koje je vas vladar, i na ovom putu cete biti zakinuti za taj dio gdje sreca treba da bude uz vas, sto znaci prostim rijecnikom da cete biti prepusteni sami sebi na milost i nemilost, i mogli bi dosta da sebi zakomlikujete zivot ako se ne budete kontrolisali i ako ne poslusate ove savjete. Budite oprezni i dobro promislite o svemu.

 

 

Moze vam se uciniti da je ta borba neophodna i da svoj stav i misljenje morate iznijeti, ali vjerujte da necete imati nikakvog uspjeha zato je bolje da energiju cuvate za period koji ce biti vas i u kojem ce da vam ide od ruke..

 

Pripazite na uvrede, kajacete se ako zakuvate prvi, moglo bi vas to kostati i veze ili moguce veze u koju tek treba da udjete..

 

Pouka je da se suzdrzite od nepotrebnih sukoba, i da sacekate da zvijezde okrenu drugu stranu, sto ce biti ubrzoo…

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2