Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

Lav očaran u LJUBAVI, Vaga ulazi u AVANTURU, Škorpija PUNA PARA, Devica između RAZUMA I SRCA… Evo šta vas očekuje u POSLEDNJOJ NEDELJI OVE GODINE!

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja do 31. decembra 2018. godine.

 

Ovo je nedeljni horoskop!

 

OVAN

POSAO

Ovnovi rade i rade ali ne vide nikakve rezultate. Nastavite tako i nemojte da se nervirate, jer sve ono za šta ste uložili trud isplatiće se. Samo se strpite još malo.

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama biće promenjivog raspoloženja cele nedelje. Čas bi da budete sa prijateljima i u pokretu, čas kući u miru sa partnerom. Važno je da ta zbrka ne narušava vaš balans. Oni koji su sami prvi dio nedelje biće poprilično pasivni. Od petka će se pojaviti jedna zanimljiva osoba i početi da vam se udvara.

 

ZDRAVLJE

Potrebno vam je vreme za odmor.

 

BIK

POSAO

Bikovi mogu očekivati izvesne promene na polju karijre i posla. Trebaće vam nekoliko dana da pohvatate sve konce ali ovaj način rada doneće dobar rezulatat. Promene su dobrodošle.

 

LJUBAV

Mnogi Bikovi u vezama izazvaće ljubomoru kod svog prtnera ali samo zato što će imati potrebu da s više druže sa ljudima i razmenjuju razne informacije i intelektualno napreduju.

Oni koji su sami mogu u drugoj polovini nedelje očekivati jedan susret sa nekim ko im je mnogo značio nekada. Vrcaće varnice među vama.

 

ZDRAVLJE

Pratite svoje osećaje i ono šta vam telo govori.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Vi bi mogli imati neke komplikacije na poslu ili se stvari neće odvijati baš onako kako ste očekivali. Moguće tenzije mogl bi prouzrokovati samo loše rezultate. Izdržite do kraja.

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama imaće jako lepu nedelju pred sobom. Uživaćete sa osobom koju volite a moguće je da ćete negde i da otputujete za vikend. Oni koji su sami još uvek imaće aktivnu nedelju, mnogo ćete se družiti i steći neka zanimljiva poznanstva.

 

ZDRAVLJE

Pokušajte raditi na svom miru.

 

RAK

POSAO

Rakove čeka jako uspešna i produktvina nedelja na polju posla i karijere. Bićete zadovoljni informacijama koje će vam značajno olakšati sve pa ćete ostvariti zavidne rezulatate.

 

LJUBAV

U  ljubavi oni u vezama imaće jaku potrebu jedno za drugim. Mnogo nežnosti ćete dobiti od partnera ali i vi ćete imati potrebu da njemu pokažete svu svoju ljubav. Rakovi koji u slobodni imaće zanimljivu nedelju i mnogo udvarača jer će zračiti neverovatnom harizmom.

 

ZDRAVLJE

Pronađite balans.

 

 

LAV

POSAO

Lavovi će imati napornu nedelju na poslu ali neće odustajati. Važno je da pratite svoje osećaje i da postupate prema njima. Samouverenost imate , odvažite se i uradite onako kako mislite da je najbolje.

 

LJUBAV

Mnogi Lavovi će u narednoj nedelji biti sanjalačke prirode pa će zahtevati od parntera možda stvari koje nisu realne. Prihvatite srećno ono pto imate i budite zadovoljni. U redu je sanjati ali morate znati šta je realnost. Oni koji su sami upoznaće za vikend jednu mlađu osobu koja će ostaviti jak utisak na njih.

 

ZDRAVLJE

Bilo bi dobro da pazite na svoje reči.

 

 

DEVICA

POSAO

Device će biti jako zadovoljne cele nedelje jer će ih jako isunjavati posao koji trenutno obavljaju. Ništa vam neće biti teško a rezultati neće izostati. Najlepše je kada radite ono što volite. Krajem nedelje vam stiže novac.

 

LJUBAV

Oni koji su u vezama mogli bi doći u veliko isušenje u toku naredne nedelje. Jedna osoba ponudiće vam tajnu vezu znajući da vi imate partnera. Oni koji su sami još uvek pleniće pažnju suprotnog pola a krajem nedelje upoznaćete jednu posebnu osobu koja dolazi iz daleka.

 

ZDRAVLJE

Odmarajte mozak i misli.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3