LUD JE ZA TOBOM! Ovo su PRVI znaci koji odaju ZALJUBLJENOG MUŠKARCA

LUD JE ZA TOBOM! Ovo su PRVI znaci koji odaju ZALJUBLJENOG MUŠKARCA

21. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Nekada žene ne mogu da pročitaju šta mukarci misle i žele, i muku muče sa ljubavnim igricama i tajnama koje donose zavođenje i flert. Muškarci su skroz drugačiji od pripadnica lepšeg pola kada je u pitanju ljubav. Žene postaju nežne i razdragane za razliku od muškaraca koje nekda teško pročitati. Evo kako se ponaša muškarac kada se zaljubi…

 

Ukoliko često srećete osobu koja vas se dopada obratite pažnju na držanje njegovog tela. Iako to nikome, možda, ne bi palo na pamet, ali verujte jako je važno. Ukoliko je muškarac u istoj prostoriji kao i vi, obratite pažnju na njegovo ponašanje i držanje tela.

 

 

Ako je okrenut prema vama, verujte da šta god da radi ili s kim god da komunicira, u njegovim mislima ste samo vi. Muškarac će se po osećaju okrenuti prema ženi koju želi. I njegovo telo ga uvek odaje, ukoliko obratite pažnju na detalje uve možete primetiti zaljubljenog muškarca.

 

Ako vam muškarac upućuje osmeh bez razloga i stalno pokušava da vas nasmeje i zadivi, on je gotov. On je ludo zaljubljen i u njegovom srcu postojite samo vi.

 

Muškarci jednostavno ne skidaju osmeh s lica ukoliko je u blizini žena u koju su zaljubljeni.

 

Još jedna caka što se tiče mimike lica, pogledajte mu nos neupadljivo, ako mu se nosnice pomeraju u njemu kuva strast. Budite uverene da vas jako želi. Oni svoje telo jednostavno ne mogu da kontrolišu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3