ASTROLOGIJA I TAROT: Ovan je rođen da bude USPEŠAN, Jarac mora da pobedi SVOJU MRAČNU STRANU, a Ribe da se čuvaju POROKA…

ASTROLOGIJA I TAROT: Ovan je rođen da bude USPEŠAN, Jarac mora da pobedi SVOJU MRAČNU STRANU, a Ribe da se čuvaju POROKA…

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Bez obzira jeste li ljubitelj tarot karata, mora se priznati kako postoji nešto tajanstveno i sjajno vezano za njih. Možda je to činjenica da se tarot stoljećima koristi, baš kao i astrologija, kao alat za duhovno vodstvo.

 

Iako se tarot i astrologija razlikuju, povezani su na mnoge načine, kao zasebna poglavlja iste knjige.

Određene karte tarota predstavljaju svakog od 12 znakova zodijaka, a brojevi u špilu navodno su povezani s praksom numerologije.

Poznavanje tarot karte koja vlada određenim znakom može biti korisno u razumijevanju suštine nečije osobnosti, kao i izazova s kojima ćete se vjerojatno suočiti u ovom životu i duhovnih lekcija koje ćete vjerojatno naučiti iz njih.

 

 

Ovan: Car

Car je lik koji predstavlja vodstvo, netko tko koristi svoju karizmu, šarm i snagu volje kako bi drugi učinili ono što on želi, piše Elite daily.

Kada je karta okrenuta prema dolje u čitanju, to znači da morate ponovno kalibrirati ono što želite, što je trenutno moguće, ali sveukupno ova karta znači da imate unutarnje resurse da postignete svoje ciljeve.

 

 

Bik: Papa

Ovo je karta koja predstavlja duhovnu tranziciju od studenta do učitelja. Papa savjetuje da naučite sve što možete o onome što ste odabrali učiniti.

Učite polagano i pažljivo, zaradite poštovanje širenjem svog znanja i iskustava, te postanite stvarni stručnjak u svom polju, umjesto da samo govorite kao jedan takav.

 

 

Blizanci: Ljubavnici

Ljubavnici su karta koja predstavlja izazove odabira partnera, ali za Blizance predstavlja osobni izazov donošenja konačnog odabira. Jedan put ili drugi put, a ne oba, kako bi željeli Blizanci.

Ova karta savjetuje Blizance da pažljivo razmotre svoje dugoročne interese prije donošenja odluke. Budite spremni na kompromise i lakše ćete biti predani onome što ste odabrali.

 

 

 

Rak: Kočija

 

Poput vozača svoje kočije, Rak koristi svoje mentalne resurse kako bi bolje fokusirao svoju energiju. Rakovi imaju nevjerojatnu potrebu za sigurnošću, a ova je karta podsjetnik da se moraju fokusirati na promjene koje dolaze u život i odlaze iz njega, prije nego što se sve konačno smiri.

Možda ćete morati nazivati mnoga mjesta svojim domom prije nego što konačno pronađete svoj pravi dom i to je u redu. Poput kočije, kotrljajte se s njom!

 

 

 

Lav: Snaga

Ova karta izgleda kao da sama sebe objašnjava, ali ona ima puno više nijansi nego što se čini. To, naravno, ukazuje na fizičku snagu znaka Lava, ali također govori onima koji su rođeni u ovom znaku da će njihova snaga biti testirana i da ne bi trebali upotrebljavati svoju fizičku snagu, već svoju duhovnu snagu za ispunjenje svojih ciljeva.

Dio vašeg cilja u ovom životu je nadahnuti hrabrost u drugima, ali prvo morate razlikovati vaš ego i vaše intuitivno sebstvo.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

 

Stranice: 1 2 3