ASTROLOGIJA I TAROT: Ovan je rođen da bude USPEŠAN, Jarac mora da pobedi SVOJU MRAČNU STRANU, a Ribe da se čuvaju POROKA…

ASTROLOGIJA I TAROT: Ovan je rođen da bude USPEŠAN, Jarac mora da pobedi SVOJU MRAČNU STRANU, a Ribe da se čuvaju POROKA…

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Djevica: Pustinjak

Pustinjak je prikaz kako iscrpljujući vanjski svijet može postati za Djevice, koje su puno osjetljivije nego što misle.

Trebate uzeti vremena da se povučete iz vanjskog svijeta, kako biste ušli unutar sebe, kako biste odvojili vrijeme za samoću. Možda ćete ovisiti o razjašnjenju koje će vam pružiti drugi ljudi da biste mogli pronaći mudrost koju tražite od sebe.

Vaša unutarnja mudrost otkriva vašu svrhu u životu. Poslušajte to.

Vaga: Pravda

Karta pravde ne predstavlja samo želju Vaga za jednakošću i pravdom, nego ih poučava kako se nositi s tim u svijetu koji nije fer. Ova karta prikazuje ženu s vagom, vaganje njezinih želja naspram njezinih potreba, osjećaj zaglavljenosti.

Ravnoteža se može postići kako bi mogli živjeti u skladu s vašim odlukama, a to uključuje i napuštanje svojih strogih definicija što je ispravno i pogrešno, te prihvaćanje činjenice da su i vaši nedostaci savršeni na svoj način.

Škorpion: Smrt

Karta smrti ne govori o doslovnoj smrti neke osobe, stoga nemojte se uplašiti. Ova karta predstavlja proces smrti: preobrazbu u novi život. Ona predstavlja ostavljanje stare kože kako bi se ponovno rodili. Život Škorpiona je pun transformacija.

Vi možete osjećati kao da ste živjeli nekoliko života u samo ovom jednom, a ova karta potiče vas da nastavite napredovati, napuštajući ljude i stvari koje vam više ne služe. Ovako ćete doseći svoj najveći potencijal.

Strijelac: Umjerenost

Karta umjerenosti simbol je borbe koju Strijelac vodi kada je u pitanju objektivnost. Ta vam karta savjetuje da pronađete temelje uravnoteženjem vaše svijesti o činjenicama s boljom prosudbom.

Pokušajte ostati stabilni kada se suočavate s preprekama, mijenjajući načina života na način da vam pomogne u postizanju vaših ciljeva.

Jarac: Vrag

Jarac je vrlo statusno svjestan znak i troši puno vremena i energije na pokušaje da svima pokaže kako je najbolji. Njegova tarot karta, Vrag, potiče ga da se suoči s vlastitom mračnom stranom.

Razmislite o vlastitoj negativnosti, otrovnim uvjerenjima ili iskustvima kako biste postigli potpunu duhovnu preobrazbu u najbolju verziju sebe.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3