DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. decembar: Device okreću novu stranicu u ljubavi, Škorpija uživa u mirnoj luci, Ovan pod utiscima uzburkane ljubavi..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. decembar: Device okreću novu stranicu u ljubavi, Škorpija uživa u mirnoj luci, Ovan pod utiscima uzburkane ljubavi..

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Pred vama je dan kada će sve biti sporo ali slatko. Moguće je da ćete voditi razgovore o svemu samo ne o ljubavi. Međutim, to će vam pružiti priliku da malo „svarite“ protekle uzburkane ljubavne događaje.

 

Ukoliko imate partnera, među vama svakako vlada harmonija, a toga niste svesni.

 

BIK

Biće ovo dan za uživanje. Provešćete sjajno vreme sa partnerom i osetiti neverovatnu bliskost. Ukoliko imate iskustva sa mirišljavim esencijalnim uljima, razmislite o masaži, koja vas svakako vodi na sedmo nebo.

 

Ljudi vole da neko brine o njima i da se osećaju posebno. Radite na tome i bićete višestruko nagrađeni.

 

BLIZANCI

Astralna energija indicira da vam je potrebna relaksacija, kada je određena ljubavna veza u pitanju. Najverovatnije da ste imali veoma užurban i pomalo nervozan period. Konačno, imate utisak kao da je sav teret pao vama na pleća.

 

Možete se slobodno zavaliti u fotelju, jer će se kosmos danas pobrinuti da sve bude uredu.

 

RAK

Bićete zahvalni na današnjoj neizmernoj energiji koja će vam doneti odlično raspoloženje. Osetićete se poželjno i voljeno.

 

Danas biste se mogli opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Podelite osećanja, otvorite se, budite iskreni i sigurni u sebe.

 

LAV

Pred vama je dan koji treba u potpunosti da posvetite partneru – kuvajte za njega-nju, pripremite mu omiljeno jelo i dezert. Vodite opuštene i relaksirajuće razgovore. Uključite po neku šalu i stimulišite intelektualni razgovor.
 
Na kraju, oboje ćete biti veoma zadovoljni i moguće je da ćete zaboraviti na pun tanjir!
 
 

DEVICA

Ovo je dan kada se mogu zalečiti rane – emotivne naravno – kao i sva obećanja koja su bila prekršena. Danas će vam se činiti da je nemoguće da više ikada budu prekršena.
 
 
Ukoliko imate partnera potrudite se da provedete nezaboravan dan, radeći ono što najviše volite.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3