Izaberi PAR koji te najviše PRIVLAČI i otkrij KO je tvoja SRODNA DUŠA!

Izaberi PAR koji te najviše PRIVLAČI i otkrij KO je tvoja SRODNA DUŠA!

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovo je vrlo jednostavan i zanimljiv test, gotov je za 30 sekundi a govori mnogo o vama i kakav ljubavni partner bi vas najviše usrećio. Svaka žena je posebna na svoj način i možda muškarac koji bi nju činio srećnom nekoj drugoj nikako ne bi odgovarao…

 

Pogledaj slike pa izaberi jednu koja ti je najljepša.. Ona će ti otkriti puno toga…

 

SLIKA 1)

 

 

Vi ste šarmer i avanturista

 

Čvrsto stojite na zemlji, moderni ste i slobodnog duha. Inovativni ste, pa često od običnih stvari pravite neobične. Impulsivni ste i za vas je svaki dan nova avantura.  Vama je potreban partner koji je spreman uvijek na avanturu sa vama, koji je optimističan i strastven. Zbog svoje harizme privlačite mnogo ljudi suprotnog pola ali uvijek znate šta želite pa vam nije teško odbijati one koji vam se ne sviđaju.

 

Uvek vidite pozitivne stvari, a čak i kada se brinete, to radite sa osmehom. Uvek imate osmeh i ljubav za druge. Inteligentni ste i marljivi, ponekada i stidljivi, iako se stidljivost ne može odmah naslutiti, jer ste previše zabavni. Ponekada čak i vaš humor može povrediti ljude koje volite.

 

Usrećiće vas osoba koja j sprema u svakom trenutku na rizik da bi stvari bile bolje. Ne volite pasivnost zato tražite partnera koji će vas voditi i usmjeravati kako treba, biti vam podrška i oslonac.

 

nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3