Venera je u Škorpiji i čekaju vas VELIKI LJUBAVNI OBRTI: Blizanci će se zaljubiti u POTPUNO POGREŠNU OSOBU a Ovan u susretu sa STAROM LJUBAVI

Venera je u Škorpiji i čekaju vas VELIKI LJUBAVNI OBRTI: Blizanci će se zaljubiti u POTPUNO POGREŠNU OSOBU a Ovan u susretu sa STAROM LJUBAVI

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Šta vam se sprema u ljubavi do kraja ove godine? Evo šta kaže horoskop!

 

OVAN

Venera, planeta ljubavi i novca, navešće Ovnove na dublja razmišljanja o tome kuda vodi njihova veza i odnos sa partnerom. Usamljeni Ovnovi mogli bi da požele da se vrate bivšem partneru, a ta priča imaće tužan kraj.

 

BIK

Bikovima će ovaj period biti vrlo pogodan za sve. U ljubavnim odnosima sve će teći glatko, a usamljeni Bikovi ući će u vezu – i to sa osobom koju su do skoro smatrali samo prijateljem.

 

BLIZANCI

Blizanci koji nemaju partnera zaljubiće se na poslu, i to će biti sasvim pogrešan potez, jer svi znamo da se ljubav i posao ne mešaju. 22. decembar je datum kada ćete morati da budete operezni, pravo je vreme da, ako ste u vezi, porazgovarate sa partnerom.

 

RAK

Rakovi će u decembru doživeti ekploziju seksualnog apetita. Krajem decembra doći će do vrhunca zbližavanja sa partnerom.

 

LAV

Mars će Lavove naterati da se dublje preispitaju oko toga da li su srećni u trenutnoj vezi i, ukoliko nisu, mogu li da preduzmu nešto tim povodom. Oni koji su u vezi imaće sitne sukobe i svađe koji bi mogli da eskaliraju ako dopustite da stvari odu predaleko.

 

DEVICA

Čini vam se da partner nešto krije od vas. 22 decembar mogao bi da bude datum da singl Device konačno pronađu osobu svog života.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2