DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. decembar: Lav izaziva sudbinu, Devica u ljubavnom trouglu, Rak otvara srce…..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. decembar: Lav izaziva sudbinu, Devica u ljubavnom trouglu, Rak otvara srce…..

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste biti uspešni u postizanju poente, ali da li će to ikako pomoći vašoj trenutnoj situaciji? Ako imate bilo kakvu ideju kako takvo ponašanje može promeniti vašu vezu na bolje ili zadržati željenu osobu pored vas kada ona nije sigurna da li to želi, onda je najbolje da razmislite ponovo. Zašto jednostavno ne budete ono što jeste?
 
 

BIK

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli sagledati da li ste i koliko zadovoljni trenutnom vezom, i da li je to ono što vi želite. Sasvim je u redu ako ste oboje srećni i napredujete, ali ukoliko jedno koči ono drugo, onda je vreme za iskren razgovor.
 
 

BLIZANCI

Imajte na umu da današnji dan nije idealan za prvi sastanak. Postoji velika verovatnoća da ćete pod uticajem današnje astralne energije, u nekom smislu pogrešno razumeti jedno drugo. To naravno ne mora da znači, ako budete pažljivi u razgovoru i ne pravite nepromišljene ispade. Nemojte preterivati.
 

 

RAK

Danas nećete biti raspoloženi za bilo kakve besmislice, kada je ljubav u pitanju. Trenutna astralna energija mogla bi da vas natera da kažete nešto o nekom problem, koji vas muči već duže vreme i drži kao na iglama. Najverovatnije da to držite u sebi neko vreme i sada odjednom osećate da je vreme da se kaže. Budite pažljivi prilikom izlaganja problema da ne biste napravili budalu od sebe.
 
 

LAV

Danas biste se mogli, pod uticajem trenutnog planetarnog poravnanja, raspravljati više nego obično. U stanju ste da pronađete bilo kakvu nedoslednost u tvrdnji koja se tiče vašeg ljubavnog života. To vam svakako daje privremeni osećaj moći. Međutim, zapitajte se zašto se upuštati u besmislene rasprave i stvarati dramu, kada možete živeti mirnim životom? Nemojte izazivati sudbinu.
 
 

DEVICA

Potrebno vam je nešto da vas podstakne kada je ljubav u pitanju, a trenutna astralna energija bi mogla biti upravo ta dobitna kombinacija. Moguće je da će vas neko preduhitriti i zakazati sastanak sa osobom koja se vama sviđa, što će vas jako naljutiti. Odjednom ćete pokazati snagu koju posedujete.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3