Izaberi RUŽU i saznaj da li će ti se ostvariti NAJVEĆA ŽELJA?!

Izaberi RUŽU i saznaj da li će ti se ostvariti NAJVEĆA ŽELJA?!

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ako ste izabrali ružu broj 3

i ste veseli i večno bezbrižni. Vaše ponašanje liči na ponašanje leptira u proleće, za svaki problem nalazite rešenje jer ste vesele prirode i za vas nema nerešive situacije. Vaše su misli svetle i optimistične i za vas i kada je crna situacija, vi je zbog svoje vesele prirode pretvarate u manje lošu i gledate to sa vedrije strane.

Zbog svoje vesele prirode drugi vas vole i u svojim teškim trenucima, uvek traže vas, da ih utešite i oraspoložite. Takođe, vi ste u stanju da rešite i tuđe probleme kao da su vaši.

Prijatelji vas vole,a poznanici obožavaju i svi bi da budu uvek u vašem društvu.

Vaša najveća želja je da uspete u poslovnom smislu. Mnogo ulažete u vaše obrazovanje i brinete da li ćete biti uspešni u vašoj profesiji, onoliko koliko ste uspešni u svim drugim sferama vašeg života.

Sa obzirom da izuzetnoi puno ulažete u rad na sebi i u sebi, velike su šanse da ćete nizati velike poslovne uspehe, ma koji izbor vašeg zanimanja bio. Jedino na šta vam skrećemo pažnju, jeste činjenica da je lepo imati novac, ali da ne smete zaboraviti koliko je važno u svom životu imati ljubav.

Ako ste izabrali ružu broj 4

Vi nikada nećete biti sigurni da li ste vi izabrali ružu, ili je ruža izabrala vas. Ova ruža otkriva vaš težak karakter, odnosno pokazuje pravo emotivno stanje kada ste vi u pitanju. Vaše srce je nedavno ranjeno, pa ste shodno tome odabrali ružu koja izgleda kao da je upravo počela da crni, odnosno da se suši

Nimalo radosti u vašem ponašanju, u vašoj volji za životom i vašoj snazi. Deluje kao da su vam sve lađe potonule. Oko vas je sve crno, a vi se ponašate jos gore. Ne smejete se, ne družite se, tako da na stvari gledate sa strahom od sutrašnjeg dana. To vam je velika greška bez obzira na trenutnu situaciju, bar malo optimizma nije na odmet.

Ako ste odabrali ružu pod brojem četiri, vaša najveća želja jeste da promenite stav prema svetu i okolini, odnosno da prestanete biti takav pesimista i sve gledate crno.Odnosno, vi ste u životu toliko patili da se neprestano nadate da će i za vas doći bolji dani. Imate osećaj da se sudbina urotila protiv vas, ako da jedino što želite jeste da vam prođu teški dani.

Ako ne promenite svoje ponašanje i ne unesete malo optimizma u svakodnevni život, vaša je želja neostvarive prirode. Sami krojite svoju sudbinu, i sve je u vašim rukama!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3