OKRENUĆE TI ŽIVOT NAOPAČKE! Ako se muškarac OVAKO ponaša, on te NE VOLI, on samo IGRA IGRU

OKRENUĆE TI ŽIVOT NAOPAČKE! Ako se muškarac OVAKO ponaša, on te NE VOLI, on samo IGRA IGRU

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ženama nekada nije lako s muškarcima, naročito ako su zaljubljene, a oni im stalno izmiču za korak. Nikako ga uganjati. Da li vam je muškarac rekao da nije spreman za vezu? Ao jeste, to znači samo jedno, on nije spreman da se upusti u romansu s vama i nie spreman da se obaveže i bude u stabilnoj vezi.

 

Od takvog muškarca ne očekujte cveće ni poklone. On nemaju osećaj za pažnju ako mu žena ne predstavlja ništa posebno. To je tip muškarca koji će igrati svoju igru, ukoliko ti na nju pristaneš. On bira kada i gde ćete se videti. Koliko puta se desilo da mu je zauzet telefon ili da se ne javlja danima. A onda kao grom iz vedra neba, bum, eto njega.

 

Svaka žena koa se nađe u ovoj ili sličnoj situaciji mora da zna na čemu u tom odnosu. A to znači da je on taj koji određuje pravila a ti mu predstavljaš samo zabavu ili te zove i želi da vidi samo kada nema pametnija posla.

 

Kao da je u ženama nešto prokleto pa padaju na loše muškarce, oni su jednostavno neodoljivi ma koliko problema nosili. Naravno svaka žena sanja da će pronaći svoju savršenu kombinaciju, dobrog i lošeg u jednom.

 

Loš muškarac će te izmanipulisati da bi dobio šta želi, ali sam ako mu ti to dozvoliš. Zato pamet u glavu da ne bi ostala slomljenog srca. On to nije zaslužio. Evo kako da znaš da on samo želi da te iskoristi. Zapamti, tu ljubavi nema.

 

 

  • Svaka žena prvenstveno želi sigurnost u muškarcu. Kada je zaljubljena ona želi priznanje i pečat njihove ljubavi. Ako muškarac izbegava priču na temu veze ili kaže ”Zašto moramo stavljati etiketu na odnos, neka ide kako ide”, znaj da on ne želi s tobom ništa ozbiljno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2