OSTAVIO TE A BIO JE TAKO ZAGRIJAN: Ovo su razlozi zašto muškarac PRESTAJE DA VOLI

OSTAVIO TE A BIO JE TAKO ZAGRIJAN: Ovo su razlozi zašto muškarac PRESTAJE DA VOLI

25. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Sigurno ste se nekada zapitali zašto muškarci gube interes? U jednom trenutku sve izgleda savršeno, a već u sledećem on je otišao.

 

Verovatno ste i vi nekada proveli savršeno veče s nekim muškarcem, podelili s njim svoja osećanja, osetili zainteresovanost i simpatije, možda bili i intimniji, a nakon toga vam se više nikad nije javio. Ili je neko vreme bio romantičan, govorio vam sve što ste želeli da čujete, delovao je kao vaša srodna duša, da bi se odjednom ohladio ili prekinuo vezu.

 

Mnogi muškarci nadrastu strah od obveza kako odrastaju, ali neki ne. Ako naučite da prepoznajete stabilne i samopouzdane muškarce, koji vam neće jedne večeri pričati bajke da bi već drugi dan nestali, izbećićete ovakve situacije.

 

Muškarci su (bar većina) hrabri kada se radi o ubijanju buba ili gledanju horora, međutim kada je intimnost u pitanju prave su kukavice. Ako još nije spreman da se veže, ostaviće vas s tako gorkim ukusom, da ćete se još neko vreme pitati šta to nije u redu s muškim rodom. Neki muškarci stalno ulaze u nove veze jer jednostavno ne žele da izgube osećaj da se uvek mogu spetljati s novom ženom i da su slobodni i dostupni.

 

Za mnoge muškarce osvajanje je samo takmičenje i dokazivanje. Žele da znaju da vas mogu imati i jednom kada vas dobiju prestajete da im budete zanimljivi. Više ne moraju da se trude da dokažu svoju moć i prelaze na novu “žrtvu” pomoću koje će sebi dokazati kako su zanimljivi, atraktivni, pametni i savršeni.

 

Postoji jedna teorija prema kojoj je najveći mit rečenica da se muškarci boje obveza. Prema toj teoriji oni se zapravo plaše da će izgubiti mogućnost osvajanja novih žena i uzbuđenja koje im ta aktivnost donosi.

 

Kako dakle da minimalizujete šanse da ćete ga izgubiti pre nego što ga dobijete?

Ukoliko ne umete da procenjujete ljude, usporite! Pustite da vas stalno lovi. Niko u vezi ne bi trebalo da da sve odjednom. Požudu i želju treba stalno održavati. Nemojte se potpuno predavati, ni kada vam je on neodoljiv. Uvek čvrsto stojite na zemlji i pokušajte da održite određenu distancu. Ukoliko je potrebno zamolite i prijateljice da vas spreče u tome da se vrtite oko njega. Bolje da on razmišlja o tome hoćete li vi ostati nego kako on da pobegne.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2