POSLEDNJA NEDELJA U DECEMBRU DONOSI PRAVU OLUJU: Ova 3 znaka očekuju DRASTIČNE PROMJENE

POSLEDNJA NEDELJA U DECEMBRU DONOSI PRAVU OLUJU: Ova 3 znaka očekuju DRASTIČNE PROMJENE

25. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Pocetak zime u vama je probudio veliku potrebu da radite ono sto volite i sto vas ispunjava, nemate vise strpljenja da se prilagodjavate stvarima koje bi zeljeli promjeniti. Pravo je vrijeme za ovakve promjene, jer cete biti mnogo zadovoljniji i srecniji kada shvatite da se stvari mjenjaju onako kako bi vi zeljeli.

 

Mislićete na neke druge stvari, fokusirati se na svoj uspjeh, i vrlo moguce da ako ste u potrazi za onom pravom osobom, da cete pronaci nekog ko ce vam jako privuci paznju i dopasti vam se na prvu. samim tim sto mjenjate taktiku, drugaciji dojam cete ostaviti na sve oko sebe a narocito na nove ljude koji ce se pojaviti u vasem zivotu, oni ce vam ustvari na najbolji nacin i ukazati na to koliko vam ta promjena godi, i znacete da ste uradili pravu stvar.
Zadnja sedmica u ovom mjesecu vama donosi jako zanimljivo poznanstvo, koje ce ti otvoriti oci i pojasniti neke stvari na vrlo kratak nacin, shvaticete koliko smo svi nemocni kad ljubav odluci da nam pokuca na vrata…

 

Blizanci

U vas zivot , i ono sto bi vi zeljleli da postignete i stvorite mijesa se previse ljudi, koji ne mora znaciti da vam misle lose nego jednostavno nema potrebe da toliko sirite krug povjerenja jer gubite kompas i sami sebe nesvjesno ukopavate, jer sve sto je lijepo i vrijedno gubi na svom kvalitetu kad svi imaju pristup tome i kada se odmah podijeli sa svima.

 

Zadnja nedelja u decembru vama ce donijeti jaku borbenu energiju da promjenite sve sto vam ne odgovara, narocito cete biti mocni na ljubavnom planu. Dakle ako ste u vezi gdje je partner dominantan, ovo je pravo vrijeme da se stvari malo zaokrenu i da ti postanes glavna uloga u svojoj prici, konacno… Bez straha od promjene, od posljedica,i partner ce na tvom licu konacno da procita tu odlucnost koju si ti potiskivala jer nisi osjecala potrebu da mijenjas stvari. Sada je osjecas, i samo naprijed, svi mi i trebamo tako da se ponasamo kada nesto zelimo, bravo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Škorpija

Kraj sedmice za vas ce ce znaciti promjenu u smislu da cete konacno popustiti i shvatiti da tvdoglavost po svaku cijenu ne vodi nigdje osim u propast, i da cete mnogo vise uzivati i mnogo vise napredovati ako postanete malo prilagodljivi. Ukoliko ste imali problema u vezi ili sa simpatijom, vama nastupa mirnija faza koja iz vas izvuci ono najvrijednije na povrsinu, i on jednostavno nece moci da odoli a da ne ucetvuje u tvojoj promjeni.

Imacete priliku da u ovoj nedelji koja je ispred nas otputujete, ako prihvatite ocekuju vas mnogi izazovi ali i zblizavanje sa partnerom koje vam je toliko bilo potrebno jer ste vec bili poceli da razmisljate o tome kako ste sve razlicitiji i udaljeniji, a to su ustvari samo tvoji strahovi koje sto prije trebas da izbacis iz glave, jer su bespotrebni a znaju biti jako opasni ako postanu opsesivni.. Razmislite dobro sta zelite, koji aspekt svog zivota zelite da unaprijedite i krenite. Pocetak jeseni probudice onu vasu realnu stranu koja je uglavnom uspavana i odsutna…

stizumesjecanja