ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

25. prosinca 2018. Off By Admin 1

Žena – Blizanac

Dinamičnost je najvažnija crta vašeg karaktera. Beskrajno cenite slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljavate da vam bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Međutim, ponekad izaberete pogrešnu stazu kojom ćete krenuti, jer zbog samouverenosti ne pošlusate dobar savet drugih.

 

Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. O ljudima koji vam žele dobro ponekad pogrešno sudite, pa ste u stanju i da ih uvredite. Isto tako netačno ocenjujete namere onih koji vam žele zlo i to vam se sveti iako sami toga niste svesni, jer živite u uverenju da ste dobro postupili.

 

U poslu umete da pronađete najbolji način ka uspehu. Ambiciozni ste, ali ne bolesno. U profesionalnom usponu nećete smetati drugima. Kada radite ne interesuje vas samo to da vas ljudi cene, već očekujete i materijalni efekat od vašeg napretka i poduhvata. Nikad se nećete prihvatiti posla koji neće doneti i materijalnu korist. Ali, novac trošite nepromišljeno.

 

Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Čak i kada zavolite nekoga, plašite se da se za njega previše ne vežete. Zbog bojazni da ne postanete njegov rob, možete ga i napustiti, iako znate da vas voli. Iako želite da vaš partner bude kao vi ipak se sa takvim čovekom ne biste mogli složiti. U svakodnevnom životu dolazilo bi do nesuglasica, čak neprekidnog glođanja i svađja. Ako bi on želeo da vam nametne svoju volju, to ne biste otrpeli i vaša veza bi postala bojno polje. Kada se ipak odlučite na brak, mislite na tu vezu do kraja života. U ljubavi i braku ste verni, što tražite i od svog partnera. Ako se kojim slučajem dogodi da se razvedete, bez obzira čijom krivicom, tog čoveka nikad nećete zaboraviti. Pa iako se upustite u vezu sa drugim, uvek će njegov prethodnik biti u vašoj podsvesti.

 

Veoma ste ljubomorni i pristalica ste patrijarhalnih običaja i navika. Prevaru nikad ne opraštate. Potpuno ste isključivi. više volite i raskid, nego da ostanete sa onim koji vas je obmanuo.

U ljubavi ste izuzetno temperamentni. Svoja osećanja ne pokazujete javno: štaviše delujete hladno. Sa partnerom ste sasvim drugačiji. Tu vaša ljubav i strast dolaze do punog izražaja. Od osobe koje volite tražite izlive nežnosti i bujne strasti. Iako, pre svega cenite razum, u ljubavi sve podređujete osećanjima.

 

Volite društvo i želite da se pokažete kao komunikativna osoba, koja ima širok krug poznanika. Zato se nećete nikako moći složiti sa partnerom koji nije dinamičan kao vi. Međutim, u tom traganju za novim poznanicima nećete uvek uspevati. Bićete više sami nego u društvu. Ali nikada nećete do kraja shvatiti da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja nego mnogo neiskrenih…

 

 

Žena – Rak

Vi ste veoma osećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od sveta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osećanja. Da biste bili srećni, zatvarate se u “svoj” svet, ograđen visokim zidovima, koji će vas čuvati od razočaranja, neprijateljstva i mržnje koju donosi život. vaš skriveni svet je teško otkriti. U detinjstvu ste se osećali bezbednom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušavate da stvorite “svoj” svet, u kome će vladati spokojstvo i sigurnost. Želite da se zaštitite od avantura, drama i naglih preokreta.

 

Niste ni suviše borbeni, ni suviše realni, ni suviše aktivni. Strah od nepoznatog i eventualnih razočarenja sputava vas da idete napred da savladate prepreke. Zadovoljavate se onakvom kakva jeste, ne želite da se menjate. To bežanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljavate sa neprijatnostima, brigama i neizvesnošću. Gledajući svet iz svog ugla, vi u sve sumnjate. vaša osećajnost brzo reaguje na svaku agresiju, provokaciju i neprijateljstvo.

 

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da vam nije potrebno društvo prijatelja koji će vas okružiti. Dovoljan je i mali broj prijatelja, ali koji će biti iskreni. Možete svakog da shvatite. Tu vam pomaže kako osećajnost, tako i intuicija. Brzo možete da proniknete u tuđe misli i osećanja. Međutim, imate jednu manu: na vas se lako može uticati. Ako to ne mogu postići osobe koje vam nisu suviše bliske, veoma lako uspevaju oni koje volite.

 

Ljubav vam u životu mnogo znači. Ona je jedna od vaših najvažnijih ciljeva. To u svakom slučaju nisu avanture, prolazni flertovi, slobodna ljubav. Ljubav je za vas vezana sa pojmom o toplom gnezdu. Pošto vam je potreban zatvoreni mali svet da bi vas štitio od životnih neprijatnosti, tražićete ga u porodici, u toplom domu. Zato tražite čoveka koji će vam pružiti sigurnost i nežnost.

 

Pored toga što ste veoma osećajna priroda, vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića.

Ljubav se u vama budi kao plamen; mislite da će večno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Ponekad se dečava da muškarcu dugo ne otkrivate svoja osećanja. Ako on nije uporan da sa njih skine veo, ostaćete neodlučni i pasivni.

Vašu žeđ za idealnom ljubavlju teško je zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između snova i stvarnosti. To vas najviše plaši.

 

Od čoveka koga volite tražite nežnost i ljubav koja vam je toliko potrebna. Želite da on bude postojan, solidan. On mora čvrsto da stoji na nogama, jer vama to često ne polazi za rukom. Potrebna vam je sigurnost da biste bili zadovoljni…

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3 4 5