ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

25. prosinca 2018. Off By Admin 1

Žena – Lav

Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. volite akciju i kretanje. U to unosite svu snagu i energiju. Teško vam je da ostanete na jednom mestu, da sanjarite i ništa ne radite. Ne podnosite lenjost, čak ni kada se odmarate.

Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspeha po svaku cenu. Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem.

U odnosu prema drugima poštujete izvesna pravila ponašanja. Suviše ste otvorena priroda da biste mogli da podnosite lukavost i podmuklost. Kada vam se nešto ne sviđa, to odmah pokažete. “Mlaka” i nedefinisana osećanja dovode vas do očajanja. vaš karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osećanjima. Zato ne trpite ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi. verujete da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao vi, a kada se uverite da nisu, gorko ste razočarani. Tako nanete rane teško zarašćuju.

Mada ste iskreni, ponekad volite da se šalite, da se prikazujete onakvom kakva u stvari niste. vaše male brige činite velikim da biste privukli pažnju drugih. Kod vas postoji još jedna kontradiktornost. velikodušni ste i srećni kad drugome možete da učinite neku radost. Međutim, ponekad ste egoista i pre no što pomislite na drugog, vi prvo mislite na sebe.

Najveća vrlina koju posedujete je vernost. vi ste duboko privrženi osobama koje su zadobile vaše prijateljstvo. Ta odanost odoleva vremenu i iskušenjima. Potrebno je da vas neko ozbiljno prevari pa da o njemu promenite mišljenje koje ste imali. Ponekad, iako ste svesni da vam je neko učinio nešto nažao, ostajete slepi da ne biste bili razočarani.

Imate čvrst karakter. Zato ne podnosite da neko na vas utiče. U odnosima sa ljudima ne trpite kaprice, prenemaganja, izveštačenost. Pošto ste tip strasnih žena, vi tačno možete da odredite šta vas privlači a šta odbija kod nekog muškarca. vi ili volite nekog ili prezirete.

Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Ako volite, potpuno se predajete osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osećanja iskazujete bez suvišnih reči. Ipak, umete da pravite razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja. Ne podnosite ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja vas izvode osobe koje jednog dana pokazuju prema vama znake obožavanja a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada biste se vezali za takvu vrstu ljudi…

Žena – Devica

Sve što se odigrava oko vas primate intelektom. U stvari, čuvate se kao kuge svega što je diktirano instiktom, prolaznim utiscima, oduševljenjem i strastima. Prema drugim ljudima ne pokazujete spontanost, suvišno oduševljenje i žarku želju za prijateljstvom. Po prirodi ste suviše rezervisani i stidljivi da biste javno pokazali svoja osećanja.

Jedno je sigurno: prema vama treba imati obzira. Oni koji su uspeli da vam se približe moraju da se čuvaju da ne ozlede vaša osećanja. veoma ste osetljivi i sa podozrenjem primate ružne reči, kritike. Teško je pretpostaviti da biste, s obzirom na vaš karakter, mogli s lakoćom da se prepustite strasnoj i impulsivnoj ljubavi, koja može doneti nepredviđene promene. Ni ljubavi, kao ni svemu ostalom, ne prepuštate se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija. Kratko rečeno, vas je teško osvojiti.

Kada sretnete muškarca koji vam se dopada, i kome se vi dopadate, teško da ćete mu se istog momenta baciti u zagrljaj. U prvom redu zato što i sami niste sigurni u svoja prava osećanja. Uvek ćete se upitati da li je to prava ljubav ili samo prolazno osećanje. Da biste to razjasnili, stavljate na probu najpre sebe, a zatim i osobu koja vam se dopada i koja vas na neki način uzbuđuje. Analizirate svoja osećanja, držite se na odstojanju, čak ste skloni da ismejavate sopstvenu idilu da biste se uverili hoće li odoleti svim iskušenjima. I vaš partner mora da bude “testiran”. vi ga procenjujete, tražite u njegovim rečima i najmanju glupost, pokušavate da otkrijete njegove ćudi i mane.

Ustručavanje da se potpuno predate osećanjima nije motivisano samo vašom stidljivošću i urođenom rezervisanošću. To je izraz i paničnog straha da ne počinite neku grešku vezujući se za čoveka koji nije stvoren za vas, a ujedno i nepoverenja u nešto nepoznato što vas očekuje: ljubav. vi ste privrženi svojim navikama. Čini vam se da živite u udobnom gnezdu, koje ste sami stvorili, pa se onda pažljivo pitate neće li vam osoba koja je usla u vaš život razrušiti taj mirni kutak i odvesti vas tamo gde ćete morati da pređete prag pakla, a dotle ste živeli u svom spokojnom raju. Kad o svemu tome mislite, ne usuđujete se da učinite prvi korak i prihvatite ljubav koja vam se nudi. Želite da pobegnete.

Jednog dana kad pobedite strah i podozrenje, sigurno je da ćete muškarcu, koga ste odabrali, biti privrženi do krajnosti. vi ste verna zena. Ne samo zato što ne želite da prevarite čoveka za koga ste se vezali, već i zbog toga što se plašite da će vaša osećanja izaći na videlo. U svemu ste diskretni, obazrivi, sramežljivi. Kao što i život shvatate ozbiljno, tako primate i ljubav. Potrebno je da to shvati i vaš partner. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u vama nego ono što pokazujete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5