Izaberi LEPTIRA i saznaj šta te očekuje u NOVOJ GODINI

LEPTIR BROJ 1

 

Ako si izabrala  broj jedan, ovaj naredni period koji ide, za tebe ce biti poprilicno miran… Ali to je tacno ono sto ti je sada potrebno… Ovo je definitivno tvoj period za slaganje prioriteta jer si se vec pocela vrtiti u krug i osjecas da je vrijeme da presaberes neke stvari..

 

Najbitnije je da pratis svoje srce, ono sto ti unutrasnji glas govori, nema potrebe da sada po svaku cijenu forsiras nesto sto trenutno ne moze da se ostvari..

 

Nemoj da brines, jer to nije nista strasno.. Nakupilo ti se dosta nerijesenih pitanja tako da i kada trebas biti produktivna ti si nekako izgubljena i zamisljena..

 

Polako, da ne bi gubila vise vremena, kreni u dubinu svoje price, nema potrebe da vuces toliko negativnih repova i krajeva za sobom, jer te previse koce i cine nesrecnom…

 

 

LEPTIR BROJ 2

Ako je tvoj izbor  broj dva, početak januara za tebe donosi novinu.. Nesto sto zaista neces ocekivati da bi se tebi moglo desiti, i da bi se tebi moglo svidjeti, izazvace u tebi potrebu za promjenom.. Vec polako osjecas tu energiju koja utice na tebe.

 

Sada je bitno da se jednosavno posvetis sebi, jer previse svog vremena generalno posvecujes drugima tako da si dosta nesvjesno zapostavila neke aspekte svog zivota.. Odlazes i mislis da imas vremena,.. Imas, ali sve se mijenja iz dana u dan…

 

Dopusti sebi da uzivas, ovo sto ti je svemir spremio ima svoj cilj, da te prodrma, da shvatis da ne smijes sebi biti na zadnjem mjestu i da ne odlazes zivot koji trebas sada da zivis.

 

Prepusti se sada kada ti sudbina donese ovo iznenadjenje, jer kao sto nista nije slucajno, nece biti ni ovo, jer svemir osluskuje i najtise otkucaje naseg srca i salje nam ono sto nam je potrebno za srecu…

 

Samo sto mi ponekad ne vidimo zaslijepljeni nekom laznom srecom, osluskuj i ti, sve je moguce…

 

nastavak na sledecoj stranici..