RAK, BIK I RIBE!- Do kraja godine SUDBINA donosi velike ŽIVOTNE IZAZOVE za ova 3 znaka Zodijaka!

RAK, BIK I RIBE!- Do kraja godine SUDBINA donosi velike ŽIVOTNE IZAZOVE za ova 3 znaka Zodijaka!

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

1. Rak

Ono sto ce uslijediti u danima koji su ispred nas, za vas ce znaciti zbunjenost i jedan brzi tempo razvoja situacije. Od vas će se zahtjevati da iznesete svoje misljenje i donesete odluku. Ako ste u vezi, partner nesto zeli od vas, zeli neku promjenu koja ukljucuje i vas i mjenjanje vase zivotne rutine. Sve ce biti na vama. Prebacio je sebicno odluku na vas kada je on vec odlucio sta zeli, pa cete se naci u situaciji da ne znate sta da radite…

 

Obavezno trazite vrijeme da razmislite ukoliko niste spremni za takvu promjenu. Imate pravo na to i on ako vas zaista voli neka to postuje.
Medjutim, ako ste slobodni, koliko god se opirali zbog straha da ne budete ponosvo povrijedjeni. Necete moci da se oduprete ovako jakim osjecanjima i hemiji koja je sve jaca izmedju vas dvoje. Ali shvati da simpatija polako gubi strpljenje i vec osjetis da se udaljava. Zgrabi svoju ljubav, donesi odluku da budes srecna, strah ti nista dobro nece donijeti i nece te zastiti. Period do kraja decembra 2019. godine je idealan za to.

 

PREPUŠTENI SUDBINI

 

2. Ribe

Maj mjesec vam je zapoceo mirno ali nece se bas nastaviti ta oaza harmonije. Previše ste toga ostavili sudbini na odluku kada je trebalo da mjenjate neke stvari. Spremite se na dosta dinamicniji period gdje vas ocekuju partnerove promjene raspolozenja koje vama nikako nece biti jasne. Sta se to desava???

 

Desava se to da ste vi svoju vezu poceli shvatati previse olako, smatrate da ne trebate vise da se pretjerano trudite ali to nije istina. Pertner je poceo da se osjeca zapostavljeno a taj osjecaj kada ste u vezi je jako opasan. Ako nastavite samo po svom mogli bi sami sebi napraviti veliki problem i bice vam zao zbog toga. Pokazite svoju ljubav malim znakovima paznje tu nikada ne mozete pogrijesiti a dobicete mnogo.

Ribe koje su same trebaju da iskoriste ljetne dane jer ce isijavati jako pozitivnim vibracijama i energijom. Privuci ćete jako interesante osobe, obratite paznju. Prestanite izbjegavati sopstvenu sudbinu, pravite sami sebi zbrku od zivota bez ikakve potrebe…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2