Ulazimo u godinu ZEMLJANE SVINJE: Velike šanse za uspjeh i SREĆU, a rođeni u OVIM godinama će to NAJVIŠE osjetiti!

Ulazimo u godinu ZEMLJANE SVINJE: Velike šanse za uspjeh i SREĆU, a rođeni u OVIM godinama će to NAJVIŠE osjetiti!

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

S krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga vrlo važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost.

 

Sljedeće godine, po kineskoj tradiciji ulazimo u period zemljane svinje.

Kao simbol, zemljana svinja najčešće se povezuje s napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima i šansama za uspjeh. Kineska Nova godina u ovom znaku, počet će 05. 02. 2019. godine i trajat će sve do 24.01.2020.

 

Svinja je dvanaesti, odnosno posljednji znak kineskog Zodijaka, a tokom svoje vladavine, daje nam mogućnosti dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanje financija i uopće uspjeh u profesionalnoj domeni našeg života.

 

S krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga vrlo važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost, jer će prema kineskom horoskopu iduća godina biti puna sreće, ljubavi i optimizma, dok će se uspjeh osjetiti u svim sferama života.

 

Također, godina svinje će biti idealno vrijeme da se stavi točka na sve veze, bilo ljubavne ili prijateljske koje vas ispunjavaju negativnom energijom i troše svu vašu snagu. Stvari koje vas opterećuju se treba osloboditi, kako biste svježi i revitalizirani ostvarili sve svoje snove tijekom 2019. godine.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2